Het is vandaag 29 maart, de temperatuur is 8 graden  bij een waterig zonnetje  en bijna windstil. Ideaal voetbalweer volgens Henk van der Stelt, voorzitter van GDC, zijn motto, “Het gaat om het plezier in het spel winst of verlies maakt niet uit!” Vandaag gaat GDC F1 het opnemen tegen de nummer 2 van de competitie; Kerkwijk F1 . Helaas hebben ze vorige week de 2e plek moeten afstaan aan Kerkwijk door verlies op Brakel. GDC speelt vandaag in  groene shirts omdat Kerkwijk in dezelfde kleuren speelt als GDC. Zo kan de scheidsrechter Marnic den Dekker goed beide teams onderscheiden. Om 9.15uur klinkt het start signaal. Beide teams gaan er gelijk fel tegen aan, zo weet Kerkwijk er  in de 2e minuut al een corner uit te slepen.  Deze corner gaat net voorbij het doel. Een 2e corner voor Kerkwijk in de 5e min, weer voorlangs, en de bal wordt goed uitverdedigd door GDC. Dan in de 6e minuut een schot vanaf 15 meter in de korte hoek, keeper Tim is kansloos en zo staat het 0-1 voor Kerkwijk. GDC laat het er niet bij zitten en ondanks dat er veel corners volgen voor Kerkwijk weet GDC iedere keer met gevaarlijke counters dichtbij het doel van Kerkwijk te komen. Maar helaas, iedere keer op de paal of een redding door de keeper van Kerkwijk. Kerkwijk heeft een goede keeper meegenomen. Het is zo spannend dat Bianca vergeet de koffie te bestellen voor de rust, en inderdaad daar klinkt het fluitsignaal en zo gaat GDC met een kleine achterstand van 0-1 de rust in. GDC speelt met 7 man, dus trainer Berry heeft geen wissel in kunnen zetten na de rust. Maar dat is geen probleem voor GDC welke er vol in gaat en met resultaat na de 6e minuut van de 2e helft is daar de gelijkmaker 1-1  door Danny Vos. GDC ruikt de overwinning en gaat er nog beter door spelen en krijgt zelfs de kans op voorsprong met een corner op rechts in de 10e minuut, helaas net achter het doel. Kerkwijk laat het er niet bij zitten en gaat volop in de tegenaanval en gaat spelen om zo veel mogelijk corners te krijgen . Na 5 corners lukt het Kerkwijk op voorsprong te komen in 2 minuten voor het eind. En dan klinkt het eindsignaal 1 – 2 voor Kerkwijk. Ondanks dat de spelers van Kerkwijk een kop groter waren heeft GDC F1 goed gespeeld, hopelijk volgende keer meer geluk .