Vandaag was een zeer spannende wedstrijd. De laatste keer uit tegen SJO GRC-14 hebben we verloren met 4-3, vandaag was het tijd voor een herkansing maar dan thuis. Vandaag werd ons team aangestuurd door natuurlijk onze trainer Marvin, met als rechterhand Danielle. In de kleedkamer werd vooraf gestart met een tactiek bespreking en iedereen kreeg een opdracht mee.

 

De sfeer zat er van het begin af aan goed in en de F2 stond al stuiterend te wachten op het startsein.

Op doel Jarno, gesterkt door onze verdedigers Milan en Revy. Voorin Jorn en Sem, op het middenveld Max, Levy, Martijn en Stein. Allemaal met een taak, die zeker in de eerste helft zijn werk goed heeft gedaan!

 

Al heel snel in de wedstrijd weet de F2 de tegenstander te slim af te zijn en in een goede actie opgebouwd vanaf het middenveld weet Sem deze keer de bal voortreffelijk in het netje te schoppen. Hoppa die zit er vast in, grote klasse Sem!!

Levy is vandaag in topvorm en we zien hem met de week groeien. Vandaag liet hij keer op keer voortreffelijke acties en schijnbewegingen zien! Door een zeer mooie actie weet ook Levy bijna het doel van de tegenstander te vinden.

 

Op het middenveld vinden we de zeer enthousiaste Max, die met een brede glimlach op zijn gezicht zijn best doet de bal te veroveren. Jorn voorin die vecht als een leeuw om door de verdediging heen te breken. Stein die door zijn hoge tempo de tegenstander er steeds weer uitloopt. Martijn die na zijn debuut van vorige week zijn plekje binnen het team weet te veroveren en vinden we achterin onze 2 bulldozers Milan en Revy. De tegenstander lukt het maar heeeel af en toe om onze jongens te passeren, maar dan hebben we natuurlijk ook nog Jarno op doel, die zeker in de eerste helft heel wat mooie reddingen heeft laten zien!

Jammer genoeg weet de tegenstander er net voor rust een 1-1 van te maken.

 

De tweede helft gaan onze jongens door, want onze jongens maak je niet zomaar gek!

Er wordt vanuit de verdediging een mooie actie opgebouwd die door een geweldige actie van Jorn, Milan en Sem net niet het doel van de tegenstander weet te bereiken.

helaas weet de tegenstanders dan de 1-2 te maken.

We merken dat onze jongens moe worden en langzaam hun koppies laten hangen, na de nodige peptalk weten ze zich goed te herpakken. Onze jongens proberen de druk op te voeren en we zien acties voorbij komen van Stein, Levy, Jorn, Milan en Revy, maar helaas weet de tegenstander de 1-3 te maken.

 

Onze jongens hebben gevochten voor wat ze waard zijn, maar jammer genoeg was dit niet voldoende om de punten te pakken. Wel heel goed gevoetbald jongens!! Op naar volgende week..

 

Volgende week voetballen we wederom thuis om 9.15 uur tegen NOAD 32 (koplopers competitie)

Let op aanwezig 8.30 uur!!!

Terug