Vandaag spelen we tegen Nieuwkuijk. Het is gelukkig droog weer. GDC trapt af. We moeten wat op gang komen, maar als we een beetje warmgedraaid zijn, komt Irene met een voorzet ! Jannique mist helaas net dat laatste stapje om het eerste doepunt te maken, en ook Dana kan net niet bij de bal om hem de juiste richting op te schieten. Maar, de tegenstander geeft zich niet zomaar gewonnen. Ze mogen een hoekschop nemen, en er komt een flinke kans voor Nieuwkuijk, ze laten zich van de gevaarlijke kant zien. Gelukkig weet Mirte de bal uit ons doel te houden !

De bal komt weer op, voor ons, de goede helft terecht. Juule schiet net naast het doel. Veerle staat precies op de goede plaats als de bal voor het doel gegeven wordt, ze geeft een hard schot op het doel, maar helaas weet de keeper de bal uit het doel te houden.

Eline weet met mooi voetwerk 4 Nieuwkuijkse meiden te omzeilen. Ze gaat recht op het doel af en scoort 1-0. Even later scoort nummer 7 wederom en de stand is 2-0.  Ook Inge is warmgedraaid en neemt een afstandsschot, die helaas net over gaat.

Weer schiet nummer 7 de bal richting de goal, maar de keeper houdt hem tegen, de bal komt terug en dan is daar Janne-Lynn die de stand naar 3-0 brengt.  Eline maakt er even 4-0 van. Ook Dana wil graag scoren, maar de bal wil er maar niet in.

Dan wordt het gevaarlijk, Nieuwkuijk ontsnapt maar gelukkig weet onze verdediging ze nog net op tijd te stoppen. Het spel keert om en Janne-Lynn brengt de stand naar 5-0. Eline naar 6-0. Het gaat zo snel, het ene doelpunt is nog niet opgeschreven of het volgende kan al genoteerd worden.

De 2 zusjes spelen mooi samen. Inge ontsnapt en geeft Eline een prachtige voorzet, helaas gaat deze net naast. Jannique gooit haar hele lichaam in de strijd en scoort 7-0 !, een prachtig doelpunt!

Eline brengt de stand naar 8-0, de bal rol zo het doel in, daar was geen hard schot voor nodig. Kyra haalt nog een keertje uit, maar uiteindelijk is het Eline die de stand naar 9-0 brengt.

Wederom een prachtige wedstrijd !

Terug