Zie hieronder voor (nieuw) wedstrijdverslag!

Vuren 1 – GDC 1
Afgelopen zaterdag werd een moeizame 1-2 zege behaald bij hekkensluiter Vuren. Ten opzichte van de wedstrijd tegen sv Capelle waren er toch weer een aantal veranderingen in de opstelling noodzakelijk aangezien Fabian Splinters (blessure) en Erik den Ouden (ziek) ontbraken. Van de afwezigen van de week ervoor was alleen Daan Dernison weer beschikbaar. Hij begon op de bank.
De grootste aanpassing zat hem echter in de formatie waarmee werd gestart nl. met 3 centrale verdedigers. Meteen na de aftrap was duidelijk wat het strijdplan van Vuren was. Het trok zich terug op eigen helft en liet de bal aan GDC. De eerste keer dat Vuren echter in de buurt van het GDC-doel kwam was het meteen raak. Makkelijk werd in het 16-metergebied gedribbeld en gecombineerd en gescoord. GDC kon hier weinig tegenover stellen. Een aantal schoten van afstand waarvan dat van Joost van Rooijen het gevaarlijkste was. Na 20 minuten werd er omgeschakeld naar het vertrouwde 4-3-3 systeem waardoor er iets meer lijn kwam in het spel van GDC. Tot heel veel kansen leidde het niet. Wel kwam Menno Schouten in scoringspositie en kwam Justin Youell alleen voor de keeper van Vuren die beide malen wist te redden. De rust brak aan bij een 1-0 achterstand.
In de 2e helft hetzelfde spelbeeld. GDC had de bal en Vuren verdedigde goed en kwam er af en toe gevaarlijk uit. Toch viel na 20 minuten de gelijkmaker. Jelle Bouman scoorde van dichtbij na een voorzet van Joost van Rooijen. GDC schakelde er een tijdje bij. Een paar minuten later kon Menno Schouten Michiel de Ruiter bedienen. Zijn schot kon nog door de keeper worden gekeerd maar de rebound was voor Justin Youell. Na deze goal zakte het niveau van de wedstrijd. Vuren probeerde het nog wel maar verder dan een gevaarlijke scrimmage kwam het niet.
Door deze winst en het verlies van ONI en BLC is GDC nu alleen koploper in de 3e klasse D. Aanstaande zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen BZC. In Brakel kon GDC niet van deze tegenstander winnen.