Beste leden,

Met groot genoegen willen wij een bijzonder positief bericht delen over de begeleiding van GDC 2 door Bas Hartman, onze toegewijde trainer, en Ton van Mersbergen, onze onvermoeibare teammanager. Dankzij hun inzet, professionaliteit en passie hebben we een mooi seizoen achter de rug.

Bas Hartman heeft het team met zijn kennis en ervaring naar een hoger niveau getild. Zijn strategische inzichten en motiverende aanpak hebben ons niet alleen geholpen om op het veld te presteren, maar ook als team te groeien.

Ton van Mersbergen heeft achter de schermen gezorgd dat alles op rolletjes liep. Zijn organisatorische talenten en constante ondersteuning hebben een grote bijdrage geleverd aan onze prestaties en het plezier in het spel.

Wij zijn dan ook zeer verheugd om aan te kondigen dat zowel Bas als Ton hebben toegezegd om hun waardevolle rol bij GDC 2 ook in het komende seizoen voort te zetten. Hun voortdurende betrokkenheid geeft ons vertrouwen in wederom een succesvol en plezierig seizoen.

Wij willen Bas en Ton hartelijk bedanken voor hun harde werk en toewijding. Met jullie aan het roer kijken we uit naar een toekomst vol sportieve successen en teamspirit.

Met sportieve groet,

Technische Commissie Senioren

Terug