De jaarlijkse verloting van de Grote Clubactie is weer gestart. De Grote Clubactie is een stichting die het verenigingsleven ondersteund door middel van de jaarlijkse verloting. Iedere vereniging kan zich hiervoor aanmelden en zoals vele jaren doet GDC hier ook weer aan mee. GDC heeft 400 loten ter beschikking gekregen en deze zullen de komende weken door de jeugd verkocht worden. De loten kosten €3,= per stuk en hiermee zijn prachtige prijzen te winnen. De hoofdprijs bedraagt €100.000,= de 2e prijs is een Skoda Kamiq en de 3e prijs is een waardebon voor Keukenkampioen ter waarde van €10.000,=.

Ook zijn er nog vele andere mooie prijzen te winnen. 80% van de opbrengst gaat naar de eigen vereniging en dat is een mooi ruggensteuntje voor onze club!

Ook dit jaar hebben we weer 2 Superloten tot onze beschikking, deze vertegenwoordigd 50 reguliere loten en heeft een aankoopwaarde van €150,=.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een Superlot, kan je je aanmelden bij Levi Splinters 06-41830345 of via levi_splinters@hotmail.com

Terug