Zaterdag 19 april vertrekken we zonder Stefan en Jonathan naar Herwijnen voor de 11de competitiewedstrijd tegen Herovina E2. Na wat omwegen en verschillende routes zijn we dan toch met z’n alle bij Herovina.

Met maar 1 punt uit de laatste 3 wedstrijden wordt het weer tijd voor een overwinning. We beginnen met Jetze als wissel. Herovina gaat fel van start en zijn sterk in de duels het eerste schot op het doel komt ook van Herovina en gaat maar net naast. Het loopt goed bij Herovina en een schot belandt op de paal van het doel van Jurre. Niet veel later is het Jurre die de inzet van Herovina kan stoppen. Herovina zit beter in de wedstrijd en kunnen dan ook de score openen (1-0). GDC probeert nog wat maar het is Herovina die er 2-0 van maken en snel daarna de 3-0. Langzaam gaat het bij GDC iets beter lopen, Tim schiet net naast en een schot van Jesse gaat ook maar nipt naast. Er volgt een corner van Jesse dan is het nota bene de kleinste man van het veld (Luca) die de eerste voor GDC binnen kopt. De training van afgelopen week met kopballen heeft zijn vruchten afgeworpen.

De eerste helft zit erop en de trainers Wietse en Peter (invaller voor Tonnie welke op afwezig was) gaan de tactiek voor de tweede helft bespreken.

Tweede helft begint GDC goed en vrij snel weet Jesse er 3-2 van te maken. Herovina raakt niet in paniek maar blijven goed voetballen en geven onze jongens nog steeds maar weinig ruimte o  te voetballen.

Herovina wordt weer beter en krijgen een corner, de bal belandt voor het doel bij GDC en naar wat geklungel en gekluts belandt de bal alsnog in het doel (4-2). Herovina gaat sterk door er volgen verschillende aanvallen die naast gaan of in het zijnet belanden. Het geloof op een goed resultaat vervliegt bij onze jongens terwijl de supporters van Herovina steeds vrolijker worden. Herovina weet weer te scoren. Met 5-2 op het scorebord krijgt Herovina vleugels en weten er weer een corner uit te slepen de bal komt heel ongelukkig bij Jurre tegen zijn lichaam en ook deze ligt in de touwen (6-2).

Niet veel later wordt het ook nog 7-2 en dan fluit de scheidsrechter af. De wedstrijd zit erop het is een teleurstelling voor de jongens, trainers en supporters. Volgende wedstrijd beter jongens. Probeer weer een team te worden ook voor en na de trainingen.