Zondagavond 23 januari bereikte ons het droevige bericht dat Piet Vos op 76-jarige leeftijd na een kortstondig ziekbed is overleden. Kijk voor meer informatie en de online gedenkplaats: https://www.memori.nl/gedenkplaats/piet-vos/

 

Piet is tijdens zijn voetbalcarrière actief geweest bij Drongelse Boys en was een speler van het 1e elftal waar hij zoals dat toen nog heette Stopperspil was. Piet was een speler die moeilijk te passeren was en de juiste voetbal mentaliteit had. Hij beheerste als geen ander de sliding en voorkwam daarmee menig doelpunt.

De laatste jaren kwam hij als supporter vaker naar  het 1e elftal kijken bij zowel thuis- als uitwedstrijden. Hij kon dan genieten van de verrichtingen van zijn kleinzoon Jurre van Veen. Hieronder met kleinzoon Rens (ook oud-GDCer) langs de lijn, zijn familie gaf aan dat ‘GDC echt z’n cluppie was’!

Het bestuur wenst namens de gehele vereniging zijn vrouw Teuntje, zijn kinderen Bert en Connie met hun gezinnen en allen die om hen heen staan ontzettend veel sterkte om dit verlies te dragen.

Het bestuur.

Terug