Vrijdagochtend 16 april bereikte ons het droevige bericht dat Wim in ‘t Veld op 77 jarige leeftijd na een kortstondig ziekbed is overleden. Wim is 63 jaar lid van onze vereniging geweest en was vaak bij GDC te vinden. Op 15 jarige leeftijd is Wim lid geworden van Drongelse Boys. Hij speelde in het 1e elftal:

Na zijn actieve voetbaljaren is Wim actief geweest in diverse functies, ook rondom de teams waarin zijn zonen René en Tonnie voetbalden. Ook zij haalden het 1e elftal. In het jubileumboek van 1995 staat Wim op een foto met als bijschrift ‘de zeer fanatieke supporters’:

Wim was ook nadat zijn zonen stopten bij de selectie regelmatig bij wedstrijden van ons 1e langs de lijn te vinden, ook afgelopen jaar:

De laatste jaren was Wim ook doordeweeks overdag actief met een aantal gepensioneerden. Wim was met name verantwoordelijk voor de staat van de ballen in het ballenhok. De laatste keer dat Wim bij GDC was, legde hij zijn zonen uit hoe zij dat ook kunnen gaan doen.

Het typeert Wim, met z’n laatste krachten toch nog naar GDC. En Wim was duidelijk een familieman. Hij was een rustig persoon die nooit vooraan stond, maar wel altijd klaar stond. Hij was vaak bij GDC en genoot. Een echte clubman.

Begin 2019 is hij gehuldigd voor zijn 60-jarig lidmaatschap:

Zijn herkenbaarheid, klaar staan en bescheidenheid zijn treffend op zijn rouwkaart beschreven:

Wim, bedankt voor wat je voor onze club hebt betekend voor zo lange tijd en voor jouw betrokkenheid tot op het laatste moment. Verdriet overheerst nu, maar we zullen ook aan de mooie momenten blijven denken die we met jou beleefd hebben.

Het bestuur wenst namens de gehele vereniging zijn vrouw Sijke, zijn kinderen en kleinkinderen en allen om hem heen ontzettend veel sterkte om dit verlies te dragen.

Het bestuur

Terug