Maandagochtend 3 juli  bereikte ons het droevige bericht dat  Bert Kommers op 86 jarige leeftijd  is overleden. Bert is 61 jaar lid van onze vereniging geweest.

Hoewel hij begonnen is als speler bij SDO heeft hij na de fusie met hart en ziel zich ingezet voor GDC. Hij stelde zijn busje op de zaterdag ter beschikking zodat de jeugd uitwedstrijden kon spelen en daardoor niet met de fiets op pad hoefden.

Vanaf het begin van GDC heeft Bert jarenlang bardienst gedraaid in de kantine. Toen hij daarmee stopte werd hij een fanatieke supporter en bezocht jarenlang alle thuis- en uitwedstrijden. Dit heeft hij voor zover mogelijk tot op het laatste moment, ondanks dat zijn krachten afnamen gedaan.

Een van de leuke dingen die hij gedaan heeft is dat zijn vrienden  geregeld hadden dat Bert pupil van de week  was en de aftrap van de wedstrijd mocht doen.

Bert was iemand met een echt geel blauw hart. Begin 2022 is hij gehuldigd voor zijn 60-jarig lidmaatschap. Eerder werd hij gehuldigd vanwege zijn 50-jarige lidmaatschap (in midden):

Bert bedankt voor wat je voor onze club hebt betekend en voor jouw betrokkenheid voor zo lange tijd. Verdriet overheerst nu, maar we zullen ook aan de momenten blijven denken die we met jou beleefd hebben.

Het bestuur wenst namens de gehele vereniging zijn kinderen en kleinkinderen en allen om hem heen ontzettend veel sterkte, om dit verlies te dragen.

Het bestuur

 

Terug