Het seizoen gaat richting het einde. We willen alle leiders, coaches, trainers, vlaggers, etc bedanken voor jullie inzet voor het huidige seizoen. Hieronder uitleg over het inleveren van de teamspullen. Voor het nieuwe seizoen zullen de spullen weer klaar staan zodat GDC ook in het nieuwe seizoen kan voetballen.

 

Coachjassen:

De dikke jassen moeten ingeleverd worden. We controleren de jassen of ze nog goed zijn en delen ze richting de winter weer uit. De jassen moeten gewassen in de bestuurskamer opgehangen worden. Graag uiterlijk 1 juni inleveren.

Coach&trainingsjasjes:

In de loop van het seizoen zijn dunnere jasjes uitgereikt met daarop jeugdsponsor Huib van Hemert Bestrating en Grondwerk. Deze jasjes kunnen bij de vrijwilligers blijven die ook volgend seizoen actief zijn De stoppende begeleiders graag hun jasjes gewassen in de bestuurskamer inleveren, zo snel mogelijk na je laatste wedstrijd/training.

Tenues:

De tenues moeten na de laatste wedstrijd/toernooi in het eigen tenuevak in de kasten gezet worden. Graag de waterzak legen en ook de intrapballen in dat vak leggen. Als er spullen ontbreken, graag een briefje bij de tenuetas leggen.

Bij voorbaat dank!

Terug