GDC A1 kon de, na de winterstop ingezette, positieve lijn opnieuw doortrekken getuige het gelijke spel tegen titelkandidaat Teisterbanders. In een boeiend duel eindigde de wedstrijd die geen moment verveelde in 2-2. Gezien het spelbeeld een terechte uitslag. GDC was ook nog heel dicht bij de winst in de slotminuten. Als het team van trainer/coach Teus vast kan houden wat het deze middag heeft laten zien komen er zeker nog aardig wat competitiedoelpunten richting Eethen. Veel wedstrijden waren afgelast op deze herfstachtig zaterdag 8 februari. Onbespeelbare velden vanwege de vele regen maar GDC heeft de luxe van een perfect kunstgrasveld en zo kon de A1 aantreden om 12.15 uur tegen een sterke tegenstander Teisterbanders die thuis nog met 4-0 vrij gemakkelijk GDC A1 aan de kant schoof. Hoe anders zou het vanmiddag gaan in Eethen waar GDC A1 alles uit de kast haalde om te komen tot een goed resultaat. Na de onderbreking van vorige week vanwege de afgelastingen stond het team opnieuw scherp aan de start. Dit was ook nodig want Teisterbanders begon uiterst opportunistisch aan het duel. De energie spatte er vanaf en het elftal uit Kerk Avezaath zette GDC stevig onder druk en was nadrukkelijk op zoek naar een vroege treffer. De defensie,met Ruben opnieuw als laatste man en John als linksback, stond haar mannetje en ving het goed op door de duels stevig aan te gaan. Teisterbanders was de sterkere partij maar bij het uitblijven van een treffer groeide GDC verder in de wedstrijd en waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Tot echt uitgespeelde kansen komt het niet omdat de verdedigingen aan beide kanten sterk spelen. In de 35e minuut is GDC het dichtst bij een doelpunt als Menno de bal in het doel kopt maar onduidelijk blijft of de bal nu wel of niet over de lijn is geweest. De wind speelt hier een belangrijke factor en het was voor de scheidsrechter niet te zien. Even later een uitstekende reflex van Michel die de bal tegen de paal tikt als de snelle aanvoerder van de Teisterbanders in de korte hoek probeert te scoren. Vlak voor rust opnieuw een redding van de GDC-doelman die gestrekt naar de kruising moet om een doelpunt te voorkomen. Uit de daaruit volgende corner is Michel opnieuw de sterkste. GDC gaat beter combineren omdat Teisterbanders het tempo niet meer zo hoog kan houden als waar ze mee begonnen zijn. Zo een mooie combinatie tussen Robin en Menno verwerkt tot corner en een harde uithaal van Jerom geblokt vlak voor het doel en een goede kopbal van Rick na een voorzet van John. Geen treffers en zo gaan de teams de rust in. In de 2e helft komt Max in het veld voor John en niet veel later Henk die wat later was aangesloten bij de groep. De Teisterbanders starten opnieuw fel en voeren het tempo op. De GDC-defensie zwaar onder druk en er is wat geluk bij nodig om een tegentreffer te voorkomen. Zo, een goed blok van Max op een hard schot richting doel en de aanvoerder van de Teisterbanders verprutst een grote kans door over te schieten. Juist op het moment dat GDC zich wat onder de druk weet uit te spelen krijgt het een goal tegen. Een ingooi van links wordt goed aangenomen net buiten de 16-meter en laag in de linkse hoek binnen geschoten 0-1. Waar GDC A1 voor de winterstop nog door het ijs zakte nadat ze op achterstand kwamen wist het nu de rug te rechten en zocht de aanval. Echt een groot compliment voor het team dat zich terugvocht en dat beloond zag worden met een verdiend doelpunt. Uit een corner vanaf links door Menno zijn er diverse pogingen richting het doel door verschillende spelers. Het is Thomas die de bal uiteindelijk langs de doelman krijgt 1-1. Thomas die dan al zichtbaar geblesseerd is na een vervelende overtreding op zijn achillespees de pijn verbeet en verder ging. Tekenend voor de mentaliteit van de gehele ploeg deze middag.  GDC komt zowaar op voorsprong in de 77e minuut als Rick de bal een breedtepass vanaf links krijgt en er wat verwarring is bij de verdediging van de Teisterbanders. Rick schiet de bal beheerst en laag binnen 2-1. Ook hier was het vooraf goed doorjagen op de bal met
o.a. Henk en Jerom waardoor de toch sterke defensie van de tegenstander ontregeld werd. Van de 2-1 voorsprong kon het team niet lang genieten want enkele minuten later was het alweer gelijk. Een inschattingsfout van Ruben om de bal over de achterlijn te laten gaan was de inleiding omdat een aanvaller de bal toch nog voor kreeg en waar Michel net iets te ver voor zijn doel staat. Het buitenkansje wordt benut en zo is het 2-2. Zowel Michel als Ruben moeten hier niet te lang over treuren omdat zij op alle andere momenten in deze wedstrijd uitstekend presteerden. Henk krijgt in de laatste vijf minuten nog een paar keer een kans om de winst alsnog binnen te halen maar de bal wordt van de lijn gehaald en een kopbal gaat maar net over. GDC A1 baalde na afloop omdat ze de winst binnen handbereik hadden maar kunnen terugkijken op een uitstekende teamprestatie waar niet het behaalde punt maar vooral het aantrekkelijke voetbal en de strijdlust de grootste winst waren.