Hallo ik ben Eline de Haan uit Drongelen en maak dit verslag van deze wedstrijd van de ME1 van GDC. 

Zaterdag 13 september hebben wij tegen Sleeuwijk ME1 gespeeld. GDC had als eerst gescoord, door de spits Eline.

Ik kreeg de bal van een team genoot maar de verdedigers zaten me op de hielen, ik gaf alles om de bal niet kwijt te raken ondertussen was ik bij de keeper aangekomen maar had de keeper weten te passeren.
En toen het doel leeg was, was het een goal 1-0. 

Maar toen kwamen de tegenstanders, toen een meisje bij de verdedigers kwam en ze doorkreeg dat ze niet door de verdediging heen kon keek ze om zich heen, ineens kwam er nog een meisje van de tegenstanders en ze had hem vlug naar haar afgespeeld en toen was al een de keeper nog en toen schoot ze en het was een goal 1-1. 

Toen we weer begonnen waren kreeg ik de bal van Imke ik wist door de verdediging heen te komen en schoot en hij zat 2-1 . Maar helaas wisten de tegenstanders nog voor de rust te scoren 2-2 en toen was het rust. 

We hebben gedronken en we hebben een power snoepje gehad en toen waren we helemaal klaar voor de tweede helft. Helaas hebben ze weten te scoren de stand 2-3 voor Sleeuwijk.  

Maar ik kreeg de bal van Kyra en wist te scoren gelukkig was het weer 3-3 gelijk en snel daarna wist Nikita mij de bal toe te spelen en maakte ik er 4-3 van we stonden weer voor. 

Het werd 4-4 en daarna wist ik nog een keer te scoren, 5 – 4. 

Helaas verloren we uiteindelijk met 6 -5. Ik vond het jammer dat we toch nog verloren, maar ik vond het een leuke wedstrijd. Eline  

Terug