De wedstrijd begint om 11:15 uur  het is erg warm. We moeten spelen tegen Kozakken Boys in Werkendam. De verdediging (Irene, Inge en Angenitha )  doen het erg goed. En de middenvelders (Amber Kyra en Gwen )  natuurlijk ook.  En na ongeveer  10 minuten wordt het eerste doelpunt gemaakt door Imke na een corner door Amber genomen. Alleen slaat de tegenstander terug en staat het 1-1.

En voorin staan  Eline en Imke. Het is voor Inge en Gwen hun eerste wedstrijd. En ze doen het erg goed. En de keepster is Myrte en ze houd er veel tegen. En de tegenstander  maakt nog een goal. En dan is het rust 2-1 achter maar dat is niet erg want iedereen doet zijn  best en er is nog een helft. En de tegenstander maakt nog een paar doelpunten. En Imke scoort nog een keer. En toen was de wedstrijd afgelopen 6-2 verloren maar het ging  best goed !