Gefeliciteerd met alweer de vijfde overwinning (ongeslagen) op rij. De eerste was een vriendschappelijke wedstrijd en daarna begon de competitie. Inmiddels staan we op de tweede plaats en proberen we op te klimmen naar de nummer 1 positie!

Eline mocht dit keer de pen/computer hanteren en het verslag is als volgt:

GDC tegen FC Engelen. We stonden anders, we hadden 1 kieper 3 achterin en 3 midden GDC mocht aftrappen de eerste helft ging een beetje rommelig maar uiteindelijk wist Eline te score 1-0 daarna was het rust de tweede helft ging goed Angenita scoorde 2-0 maar FC engelen hadden ook gescoord 2-1, toen werd het 3-1 door een doelpunt van Eline, maar toen werd het 3-2 maar GDC wist weer te scoren, Eline maakte 4-2 maar FC engelen had nog een keer gescoord 4-3 En toen was de wedstrijd afgelopen.