Zaterdag speelden we de wedstrijd tegen Baardwijk. Alleen de trainers zeiden dat het de 13e wedstrijd was (ongeluksgetal) dus ze dachten dat het misschien niet zo goed afliep. Toen we moesten omkleden waren we de witte tenuetjes kwijt ( Baardwijk heeft ook geel) dus we hadden bijna de minder mooie blauwe shirtjes gepakt! Gelukkig vonden we ze nog op tijd. Mirte ging  de eerste helft op keep en de tweede helft ging ze een keer in het veld, want ze wou een keer in het veld spelen en haar turbo laten zien. Achterin speelden Inge, Juule, Janne-Lynn en Irene weer een dijk van een wedstrijd.

De eerste goal werd gemaakt door Eline en dat ging de hele eerste helft zo door tot vier doelpunten. Kyra gaf een aantal mooie voorzetten waar jammer genoeg niet uit gescoord werd.

Toen stond het 4-0. In de rust zeiden de trainers dat we moesten proberen om meer via de zijkanten te voetballen maar wij vinden het door het midden veel gezelliger. Zo komen we eerder iemand tegen.

Na de rust stond Eline keep en in de ruil ging Mirte in het veld. Toen werd de 4-1 gemaakt door de tegenstander. Dit kwam doordat hun keeper zo ver uittrapte en we de bal niet tegen hielden.

Gelukkig scoorde Dana daarna meteen met een hele mooie voorzet van Jannique (soort lopje.) Veerle liet zien dat ze een heel goed overzicht heeft en paste de bal vaak naar een medespeler.

En toen kwam Juule hoor! Ze kwam met volle vaart naar voren toe en scoorde schitterend. Bij Inge kwam daarna ook de versnelling. Vanaf de rechterkant sprintte ze hard naar de keeper en schoot de bal hard in de hoek. Verder wil ik nog vertellen dat de beste man van het veld de scheids was.

Volgende week spelen we tegen Well voor de beker en op 12 december kunnen we kampioen worden!