Vandaag staat de wedstrijd tegen TGG Den Bosch op het programma. Er is gezonde wedstrijd spanning . Een aantal meiden hebben slecht geslapen en krijgen geen hap door hun keel van de spanning. Om kwart voor 9 verzamelen we bij GDC, om samen met onze supporters af te reizen naar Den Bosch. We gaan omkleden en Wietse geeft ons nog een aantal tactische tips. Om 10 uur begint de wedstrijd. We krijgen een aantal kansen maar ook de tegenstander is gevaarlijk. Gelukkig is Mirte goed wakker en houdt ze de ballen tegen. 0-0  is de ruststand. In de tweede helft gaat het spel weer op en neer. Gelukkig scoren we. Met een prachtige bal weet Inge Eline vrij voor het doel van de tegenstander te zetten. Eline blijft net als in de andere wedstrijden koel en scoort 0-1. Kort daarna scoort TGG  de 1-1 en daarna ook nog 2-1. De scheidsrechter fluit voor het einde van de wedstrijd. Even twijfelen we. Maar Wietse, Willy en Tonny maken een einde aan de onzekerheid. We zijn KAMPIOEN!!!!!!! Vuurwerk, champagne, kampioen shirt en een mooie medaille. Vlug onze spullen pakken en terug naar GDC. Bij GDC eten we lekker frietjes en samen met de trainers/leiders en onze vaste supporters gaan we lekker feesten.