Dit is het  1e voetbalverslag van 2016!  Gespeeld op 17 februari. GDC tegen BZS uit Beusichem

Wietse’s mededeling: Voor de wedstrijd begon kregen we van Wietse te horen dat de opstelling wat zou veranderen…

Inge zou rechts midden(veld) staan waardoor ze kon aanvallen en verdedigen.

Ook Juule en Irene stonden anders zei stonden nu andersom: Irene rechts(achterin) en Juule links(achterin).

Opstelling eerste helft:

Mirte keep, Juule links achterin,

Irene recht achterin,

Janique links op het middenveld,

Eline in het midden op het middenveld,

Inge rechts op het middenveld,

Veerle spits en Kyra,

Janne-lynn en Dana wissel.

De wedstrijd

BZS mag aftrappen, maar wij duiken meteen op de bal af en zetten de aanval in we gaan via de linker kant langs de zijlijn. Eline heeft de bal, maar doordat eigenlijk alle tegenstanders haar insluiten speelt ze de bal naar Juule die door krijgt dat er eigenlijk niemand (van de tegenstanders) aan de rechter kant staat speelt de bal naar Inge die nu alleen maar op het doel af hoeft te lopen en te scoren. Dat doet ze dan ook. 1-0 Voor GDC.

Opnieuw wordt er afgetrapt en pakken wij de bal Juule speelt Inge weer in die niet langs de verdediging komt en de bal naar Eline speelt. Eline maakt (zoals gewoonlijk) een actie en scoort de 2-0. Als er is afgetrapt, houdt BZS de aanval in, maar die wordt gestopt door Irene.

Irene speelt de bal naar Inge die niet verder komt en de bal naar Eline speelt. Eline maakt een actie, lijdt de keeper naar de rechter kant van het doel en past de bal naar Kyra die nu een leeg doel heeft en de 3-0 scoort.

RUST:

In de rust vertelde Wietse ons nog wat dingen over

de tegenstander en hoe de 2e helft zou gaan ver lopen

qua opstelling. En hij vertelde hoe we moesten gaan

aanvallen/verdedigen.

Opstelling 2e helft:

Mirte keep, Juule rechts(achterin),

Irene links(achterin), Janne-Lynn

links(midden), Inge midden van het

middenveld, Janique rechts achterin,

Dana spits en Veerle, Kyra en Eline

Wissel.

De 2e helft:

Snel en vol vertrouwen liepen we het veld op. Er werd afgetrapt (nu door ons) en we gingen in de aanval Inge en Veerle trapte af en paste de bal naar Janique die de bal naar Juule paste.

Juule hield de bal even bij zich maar schoot daarna de bal naar Inge die een sprint maakte naar het doel schoot maar miste. De keeper van de tegenstander schoot de bal uit en BZS zetten de aanval in ze renden op het doel af schoten, maar raakte Inge’s die ervoor kwam.

Inge die de bal weleens vaker gewoon ver naar voren schiet kon het weer niet laten en schoot de bal naar de anderen kant. Daar ging het spel verder Eline pakte de bal(rond de middenlijn) af van de tegenstander en maakte een actie ze misleide de keeper en schoot…

GOAL! 4-0 dat is de eindstand. Iedereen was voorrood maar iedereen heeft het ook goed gedaan. Juule gaf goeden voorzetten, Kyra had goed met de bal gelopen, Janique zetten goed door ook al waren er groteren tegenstanders (en ze kan ook goed boos/uitdagend in de rust roepen tegen de tegenstander), Eline speelde de bal goed af, Inge ging goed naar voren, Janne-Lynn gebruikte goed haar lichaam, Irene gaf goede ballen en verdedigde ook goed, Veerle had een goeden inzet, Mirte heeft heel goed uitgeschoten, Dana heeft goed doorgezet en afgespeeld maar niemand van ons zou dit alleen hebben gered…

Daarom zijn wij een team en zijn we er voor elkaar!

 

 

Dit was het verslag van Inge de haan.

 

 

 

 

 

 

 

Terug