In de herfstvakantie (24, 25, 27, 28 oktober) organiseert RKC Waalwijk, net als vorig jaar, weer het gave RKC Profavontuur.

Voetbalclub RKC Waalwijk geeft jou de mogelijkheid om een week lang als een echte profvoetballer door het leven te gaan. Lijkt jou dit ook gaaf, lees dan snel verder!

Ben jij een groot voetbalfan en ben jij tussen de 5 en 12 jaar oud, wacht dan niet langer en schrijf je in voor het RKC Profavontuur! Tijdens het profavontuur zal jij onder andere een officiële presentatie als speler ervaren, een medische keuring ondergaan, professionele trainingen volgen en uiteindelijk zal jij een officieel debuut maken in het Mandemakers Stadion. Daarnaast ontvang jij ook een eigen wedstrijdbal en een compleet tenue! Dit is natuurlijk nog niet alles, maar de rest kunnen we nog niet verklappen.

Wil jij je inschrijven of ben je op zoek naar meer informatie? Ga dan snel naar www.samenrkc.nl klik daar op projecten en kies uit de lijst het “RKC Profavontuur”. Mochten er onverhoopt toch vragen zijn, stuur dan een e-mail naar info@samenrkc.nl. Wij hopen jou in de herfstvakantie te mogen ontmoeten bij RKC Waalwijk.

Terug