Op zaterdag 1 maart wordt bij NOAD ’32 te Wijk en Aalburg de Nederlandse techniek kampioenschappen georganiseerd. Alle jongens en meisjes van 6 t/m 14 jaar zijn tussen 09.00 – 15.30 uur welkom. Voor meer informatie kun je terecht op www.sportpartners.nl of www.moves-skills.nl en ook hieronder:

Wel 150 voetbalclubs verspreid door heel Nederland doen hier ook aan mee! Het is dan ook het grootste jeugdvoetbalkampioenschap van Nederland.

Leer de voetbaltechniek van René Meulensteen (veldtrainer bij Fulham) die dit dagelijks aanleert bij beroepsspelers en dit ook deed met Robin van Persie, Christiano Ronaldo en Wayne Rooney.
Alle jongens én meisjes van 6 tot en met 14 jaar zijn tussen 09.00 – 15.30 uur welkom en worden getraind door Sportpartners/Rene Meulensteen opgeleide (eigen club) trainers.
Deze heerlijke voetbaltechniek wordt op eenvoudige wijze in circuitvormen aangeboden en afgewisseld met kleine partijspelen. Het is voor ieder niveau, jongens en meisjes maar ook voor vriendjes en vriendinnetjes.

Het wordt dus een fantastische voetbaldag met héél, héél, héél veel voetbalcadeaus die je mee naar huis mag nemen want bij ons is werkelijk iedereen een winnaar. Zo krijg je een eigen voetbal mee naar huis, een voetbalshirt én een speciaal ontworpen medaille maar ook het jeugdvoetbalmagazine GOAL, een computerprogramma waarin jij je eigen voetbaltechniektrainingen kunt maken én een Moves&Skill-diploma als bewijs van deelname.

Voor de lunch hoef je ook al niets mee te nemen want die wordt tussen 12.00 uur en 13.00 uur aangeboden.

Alle locatiewinnaars in haar of zijn categorie worden door Sportpartners uitgenodigd om gratis op 26 oktober 2014 naar de grote landelijke finaledag op het NSC. Papendal te komen. Daar strijden zij om de titel ‘wie is de beste techniekspeler van Nederland” en ontvangen de hoofdprijzen. Zo wie zo krijgt iedereen op deze finaledag zijn of haar locatiewinnaarsbeker uitgereikt.

Train, speel en gedraag je als een fijne voetballer, kortom….

Klik op www.sportpartners.nl of op www.moves-skills.nl voor alle relevante informatie en de mogelijkheid tot inschrijven

Terug