Na het seizoen 2023 / 2024 gaan er enkele zaken veranderen met betrekking tot de hoofdsponsors van v.v. GDC. Na jarenlang (hoofd)sponsor te zijn geweest, willen Elgo en ‘t Centrum een stapje terug doen om ruimte te bieden aan andere ondernemingen in de regio. Beide sponsors gaan verder als clubsponsor en blijven dus nog steeds veelvuldig te zien op ons mooie complex. Wij waarderen het als club ontzettend dat beide sponsors aan GDC verbonden blijven en gaan er samen met de andere hoofdsponsor (Bistro Tante Pietje) een mooi laatste seizoen van maken op het wedstrijdshirt van GDC 1.

De huidige vier hoofdsponsors zijn:

Seizoen 2024 / 2025
Vanaf het seizoen 2024 / 2025 zullen Bistro Tante Pietje en de huidige hoofdsponsor van de jeugd (Huib van Hemert Bestrating & Grondwerk) zichtbaar zijn op het nieuwe tenue van GDC 1. Wij bedanken Huib en Kees voor het verlengen van de contracten!

Voor de jeugd is er een nieuwe hoofdsponsor: Filcoflex B.V. uit Kaatsheuvel (www.filcoflex.com). Filcoflex B.V. is het bedrijf van familie Van Loon. Werner en Onaima zijn geregeld te zien op ons sportpark als ouders van Jaycian (JO9-1) en Jamiën (selectie GDC). Familie Van Loon, bedankt!

Sponsor GDC 2 seizoen 2024/2025
Sponsor Bouman Auto’s Genderen B.V. is de huidige sponsor van GDC 2 en Anne Bouman heeft aangegeven het contract te willen verlengen vanaf seizoen 2024 / 2025. Anne bedankt voor het verlengen van het contract!

Ruimte voor een nieuwe hoofdsponsor
Op dit moment heeft GDC ruimte voor vier hoofdsponsors. Met ingang van seizoen 2024/2025 zijn er op dit moment drie plekken zijn gevuld. Wij zijn dus nog op zoek naar een vierde hoofdsponsor. Mocht je geïnteresseerd zijn naar de mogelijkheden wat betreft hoofdsponsor of andere vormen van sponsoring, neem contact op met Robin van Wijk (06-21956936) of Jordy Naaijen (06-14525742).

Terug