Beste GDC-ers,

Door dit bericht willen we als bestuur de leden nader informeren wat er zoal allemaal speelt binnen de vereniging en waar het bestuur mee bezig is. Na iedere bestuursvergadering volgt een  kort berichtje als terugkoppeling.
Afgelopen week is het bestuur weer bijeen geweest om de lopend zaken van de vereniging te bespreken:
– Een van de agenda punten was hoe we alle wedstrijden van een scheidsrechter kunnen voorzien. Wij doen dan ook een dringend beroep op jullie om je  beschikbaar te willen stellen om volgens een rooster  op zaterdag een wedstrijd te fluiten. Opgeven graag  in de commissiekamer.
– Ook is gesproken om het terras uit te breiden. Dit plan wordt dan ook nader uitgewerkt en zal waarschijnlijk in de winterstop gerealiseerd gaan worden.
– De voorbereiding van het de feestweek (pubquiz, oktoberfest en hollandse avond) loopt ook goed en is zo goed als geregeld.
– In de afgelopen periode heeft de PR commissie ook niet stilgezeten. De uitwerking van het sponsorcontract hebben jullie al kunnen zien door hoe de selectie in een nieuwe outfit voor en na wedstrijden rondloopt. Het 1e, 2e, 3e, B1 en D3 krijgen een nieuw tenue uitgereikt. Zoals jullie kunnen zien hebben al vele GDC’ers het nieuwe trainingskleding en/of vrijetijdskleding van MACRON gekocht bij Jakko Sport. Eveneens zijn er 11 nieuwe sponsoren die een reclamebord willen plaatsen.
– Tot slot kan ik mededelen dat de jaarvergadering op 28 november as. om 20.30 gehouden zal worden. U wordt hiervoor nog nader geïnformeerd wat er op de agenda zal staan. Een van de agenda punten is het aftreden van de voorzitter. Wij zullen op korte termijn op zoek moeten naar een  nieuwe voorzitter. Mocht u interesse hebben of iemand willen voordragen, maak dit kenbaar aan een van de bestuursleden.
namens het bestuur vv GDC
de secretaris, Gertjan Bax
Terug