Eethen, 30 november 2023

vv GDC heeft Maarten de Bruijne aangesteld als hoofdtrainer voor het seizoen 2024/25. Met een indrukwekkende staat van dienst als hoofdtrainer van VVAC en het tweede elftal van vv Sleeuwijk, brengt De Bruijne een schat aan ervaring mee.

Zijn coaching parcours omvatte eveneens succesvolle periodes als jeugdtrainer bij vv Sleeuwijk en GVV Unitas, waar hij zijn tactische inzichten ontwikkelde. Als speler heeft De Bruijne zijn kwaliteiten bewezen bij vv Altena en vv Sleeuwijk, waarmee hij zijn diepgaande verbondenheid met het spel onderstreept.

In zijn eigen woorden vertelt De Bruijne over zijn levenslange passie voor voetbal en zijn evolutie als trainer en speler. Zijn veelzijdige ervaring en positieve impact op teams maken hem de ideale keuze voor GDC.

GDC kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met Maarten de Bruijne en is ervan overtuigd dat zijn gedrevenheid en tactische expertise het team naar nieuwe hoogten zullen leiden. De club verwelkomt hem met open armen en ziet uit naar een veelbelovend seizoen onder zijn leiding.

Voor verdere vragen of verzoeken om aanvullende informatie, kunt u contact opnemen met: tc@vvgdc.nl.

Terug