Na drie succesvolle edities van het RKC profavontuur, staat de vierde editie alweer op de agenda bij RKC Waalwijk. Deze editie zal op de volgende dagen gaan plaatsvinden in de meivakantie: 1, 2, 4 en 5 mei 2017. De precieze invulling van het programma is nog niet bekend, maar net zoals de voorgaande edities doen we ons uiterste best om er een onvergetelijk avontuur van te maken.

Wat ontvangt uw kind als hij/zij deelneemt aan de 4de editie:

·         Een eigen tenue, bestaande uit een sweater, T-shirt, korte broek en sokken;

·         Een wedstrijdbal;

·         Een bidon;

·         Iedere dag een verzorgde lunch + drinken;

·         Verzorgde trainingen door ervaren trainers en stagiaires;

·         Vele activiteiten die nog een verrassing zijn;

Om iedere week van het RKC Profavontuur uniek te maken, zullen de kinderen die zich voor deze editie aanmelden, een nieuw tenue ontvangen. Dit maakt het uniek en daarnaast zullen er iedere keer nieuwe kinderen deelnemen waardoor we geen onderscheid willen maken. Het programma proberen we iedere editie aan te passen zodat het zelfs voor de kinderen die al een keer hebben deelgenomen uniek blijft.

Wilt u uw kind al inschrijven of wilt u graag meer informatie over het RKC profavontuur?

Bezoek dan snel onze webpagina: http://www.samenrkc.nl/projecten/rkc-profavontuur/rkc-profavontuur-inschrijven/

 

 

VOL = VOL: We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen voor deelname aan dit avontuur omdat we het belangrijk vinden dat we persoonlijke begeleiding kunnen bieden aan de deelnemers. Wij hopen uw kind in de herfstvakantie weer te ontmoeten bij RKC Waalwijk.

Terug