Het programma van het feestweekend in oktober is bekend;
 
Op donderdagavond 12 oktober kan je samen met een door jou samengesteld team deelnemen aan de welbekende pubquiz! Wellicht nemen jullie deze avond de felbegeerde wisselbeker mee naar huis!
Opgeven kan via pubquiz@vvgdc.nl en de kosten bedragen €5,= per team (die uit maximaal 8 personen mag bestaan). VOL = VOL!
 

Op vrijdagavond 13 oktober is een ieder welkom om aan te schuiven bij het oktoberfest. In een gezellige ambiance smullen van een snitzel of een currywurst, onder genot van een pul bier? Opgeven kan tot 5-10 via wim.timmer.eethen@gmail.com. De kosten bedragen €4,= voor de kinderen (t/m 12 jaar) en 10,= voor volwassenen. We beginnen om 18u met het uitserveren voor de kinderen en vanaf 18.30-19u voor de volwassenen.

Op zaterdagavond 14 oktober sluiten we het feestweekend alweer af en kijken we samen met de artiesten John West, Rudy de Wit, Randy Watzeels en Mitch Kerstens terug op een geslaagd weekend! We maken er met zijn allen een feestje van! Kaarten voor de hollandse avond zijn nu te bemachtigen bij ‘t Hart van Genderen en achter de bar in de kantine.

Terug