Zoals we weten; Rabobank Altena draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Het ondersteunen van lokale projecten is een van de manieren waarmee zij hun lokale betrokkenheid bij onze omgeving tonen. Daarom organiseren zij de Rabobank Clubkas Campagne als opvolger van de jaarlijkse fietstocht.

De Rabobank Clubkas Campagne

Dit jaar stelt de Rabobank € 50.000,- beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. De leden van de Rabobank beslissen van dinsdag 9 mei tot en met maandag 22 mei 2017 hoe deze bijdrage wordt verdeeld. Zij brengen hun stem uit op de club (in ons geval natuurlijk GDC) die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, hoe hoger het bedrag dat deze vereniging of stichting ontvangt van de Rabobank om hun dromen te realiseren. Ook GDC heeft zich ingeschreven voor deze actie met als bestedingsdoel: het KNVB Jeugdplan. De nieuwe opzet van het Jeugdvoetbalplan kost de club veel geld (nieuwe doeltjes, ander belijning, kleding, etc…)

Oproep aan alle leden

Leden van de Rabobank kunnen tussen 9 en 22 mei stemmen op onze vereniging, u ontvangt in deze stemperiode een unieke code per of per e-mail. We zullen in de toekomst nog meer informatie delen op onze website.

Terug