Tegelijk met de nieuwe vormgeving van de website en met het begin van de competitie is Regio-Voetbal met een nieuw onderdeel gestart: Van Ekeren Kuiper Moment van de Week. Dit onderdeel is een idee van onze partner Van Ekeren Kuiper.

Het Van Ekeren Kuiper Moment van de Week was al enige tijd zichtbaar op Regio-Voetbal, maar de ‘officiële’ aftrap is in het eerste weekend van september. Video’s kunnen worden ingestuurd via WhatsApp. Het nummer is: 06 – 83 69 94 84. Direct uploaden op deze website kan natuurlijk ook.

De video moet een link hebben met de clubs die tot het gebied van Regio-Voetbal behoren. Het overzicht van de clubs (zaterdag en zondag) is te vinden in het navigatiemenu bovenin onze website.

Mooie goals, een pittige overtreding, kleedkamergezang, de bal 100x hoog houden, een wedstrijdfragment, de scheidsrechter die zijn fluit verliest, de jeugd op een kluitje, de traditionele duik in de sloot na een kampioenschap; het zijn allemaal momenten die we graag zien komen. Laat maar zien wat er in het regionale amateurvoetbal, van de jeugd tot de vrouwen en de veteranen, gebeurt.

Lengte van de video bij voorkeur niet langer dan twee minuten. De video moet zijn gemaakt in de het lopende seizoen (2016-2017). De redactie van Regio-Voetbal heeft het recht om video’s die geen relatie hebben met het onderwerp ‘Van Ekeren Kuiper Moment van de Week’ te verwijderen.

Likes

Elke week is er een (week)winnaar. Het aantal likes speelt hierin een rol, maar ook de stem van de Van Ekeren Kuiper-jury telt mee. De weekwinnaar ontvangt een bol.com waardebon ter waarde van 15,00 euro.

Videomoment van het Jaar

Bij het insturen van een video geef je jouw club aan. Belangrijk, want aan het einde van het seizoen kun je een prijs winnen voor jouw club. Word jouw video door de jury gekozen tot‘Hét moment van het Jaar’? Dan ontvang je voor jouw club en haar vrijwilligers een BBQ-bon ter waarde van 500,00 euro (goed voor 50 personen en te besteden bij BBQ Compleet). De BBQ zal bij de betreffende voetbalclub worden georganiseerd. De tweede prijs is een luchtfoto van het complex van jouw club (beschikbaar gesteld door Visser Media & Design, Alblasserdam) en de derde prijs een beerpongtafel voor in de kantine van jouw club.

Het streven is dat ingestuurde filmpjes binnen 12 uur zichtbaar zijn op de website.

Terug