De wedstrijd van zaterdag was geweldig, want we hebben gewonnen van vvv Peursem met 4-2. Dat komt doordat iedereen heel goed heeft gespeeld. In de eerste helft had Gwen het eerste doelpunt gescoord en toen in de rust stond het dus 1-0. Maar dat was niet alles. Vvv Peursem had namelijk nog meer verrassingen voor ons want ze scoorden 2 doelpunten. Dat vonden wij als team niet eerlijk. We gingen harder ons best doen. Toen scoorden Gwen het tweede doelpunt, daarna Amber en daarna Eline. Onze tegenstanders maakten geen schijn van kans. Toen de wedstrijd was afgelopen hadden we gewonnen. We kregen friet met een snack. De friet kregen we van Marjon want ze was jarig geweest en de snack kregen we van Willy omdat we hadden gewonnen. Willy had voor de wedstrijd gezegd dat als we zouden winnen dat Willy zou trakteren op friet. Maar in dit geval was het op een snack. Het was een superdag!