Na de overwinning van vorige week waren de spelers van de F2 vandaag weer erg gemotiveerd om te beginnen aan de thuiswedstrijd tegen SV Capelle. Martijn maakte vandaag zijn debuut bij GDC, beetje spannend was het wel. De tegenstanders maken bij het warm lopen al een behoorlijke indruk door de professionele warming-up. Natuurlijk zijn de jongens van GDC niet zo snel van slag en gaan gemotiveerd van start.

Meteen vanaf het start-sein probeerde de tegenstander druk te zetten en zeer aanvallend te voetballen. Gelukkig waren de spelers van de F2 niet onder de indruk en stonden Revy en Milan achterin die er samen voor zorgde dat niemand hun voorbij kwam. Een veelvoud aan aanvallen zijn door deze twee “bulldozers” weggewerkt, grote klasse! Op het middenveld vinden we max, die steeds meer het “balgevoel” begint te krijgen, Stein die zo hard loopt zodat niemand hem bij kan houden, Levy die vandaag zeer goed in vorm was, Sem die zowel voorin als achterin meehelpt en natuurlijk onze debutant Martijn die ondanks de spanning een zeer goed balletje mee trapt. Jorn vinden we voorin als scorende spits, maar verdedigd ook sterk mee en uiteraard hebben we Jarno op het doel die vandaag zeer scherp is!

Vrij snel lukte het onze spits Jorn om een aanval van de tegenstander om te zetten in een zeer scherpe aanval en scoort de 1-0. Helemaal TOP! Snel opent de tegenstander een aanval richting doel, maar gelukkig vloog onze keeper Jarno als een tijger op de bal en was de tegenstander verrast door deze fantastische actie! Door een corner is ons voordeel krijgt Revy de bal voor de voeten en weet door een slimme actie op een haar na te scoren, super knap van deze aanvallende verdediger!

Bij een actie van de tegenstander weet Milan de aanval af te wenden en valt er een corner voor de tegenstander. Iedereen zocht goed een mannetje op maar helaas is het dan toch 1-1 door een foutje van de keeper.Dan klinkt het verlossende rust signaal, even bijkomen.

 

De tweede helft is de keeper gewisseld en zal Sem deze taak op zich nemen. Vanaf het begin van de tweede helft is de tegenstander sterker en hebben ze een duidelijke tactiek afgesproken. al snel valt de 1-2 uit een corner. De jongens van GDC laten zich niet kennen en vechten als leeuwen om de tegenstander te stoppen. ¬†Helaas blijkt de tegenstander te sterk en volgen al snel vele doelpunten tegen. Uiteindelijk klinkt het eind signaal met een 1-6 achterstand. Iedereen baalt enorm van deze uitslag, maar de jongens vermannen zich voor het nemen van de penalty’s. Sem weet vele balen te stoppen en schiet zelf een hele mooie penalty bovenin de kruising. Zeer verrast zijn de mensen langs de lijn door de zeer mooie penalty van Martijn, mooi schot!! Ook levy, Revy, Stein en Milan maken van deze gelegenheid gebruik om toch even de bal in het net te schieten. Max, Jorn en Jarno missen net.

Iedereen heeft vandaag prima zijn best gedaan, volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Tot Dinsdag!

 

Volgende week spelen we wederom thuis om 9.15 uur tegen SJO GRC-14, aanwezig 8.30 uur

Terug