Op vrijdag avond 1 november was het weer zover de jaarlijkse feestavond van de “Vrienden van GDC”

Wellicht zult u/jij zich afvragen wie zijn dat nu of wat is dat nu precies. Wel daar kunnen we kort over zijn. Iedereen kan lid worden van deze club. Het zijn mensen die GDC een (extra) warm hart toedragen.

De contributie is € 50 per jaar. Voor dit geld krijgt u een onvergetelijke feestavond, waarover zo straks meer. En van het geld wat dan resteert worden goede doelen binnen GDC gesteund. Dit kan zijn voor de jeugd maar ook voor andere zaken. Op dit moment denken de Vrienden eraan om de uitbreiding van de bestuurskamer financieel te ondersteunen en in een later stadium ook de realisatie van het terras.

Het zal duidelijk zijn dat hoe meer leden de club heeft hoe meer geld er binnenkomt om GDC financieel te steunen. Op dit moment tellen we circa 75 leden. En dat mogen er gerust meer worden. Als eerste streefgetal denken we aan 100 leden.

Misschien weet u iemand die graag lid wil worden of , met Sinterklaas en de feestdagen in het verschiet, doet u iemand het lidmaatschap cadeau. Zoals gezegd voor € 50 bent u lid. Spreek één van de bestuursleden aan en het wordt geregeld (o.m. Henk Rochat, Wim van de Vendel, Arie Brienen, Cor Donken).

Dan zoals gezegd de jaarlijkse feestavond. Aanwezig waren circa 35-40 leden. Ieder jaar wordt er gezorgd voor een gevarieerde avond. Deze avond kende een mooie muzikale omlijsting van een regionale artiest. Daarnaast zorgen de heren Arie Brienen en Wim Treffers voor een heerlijk warm en koud buffet en natuurlijk mag ook de verloting niet ontbreken. Cees Treffers zorgde voor een mooi welkomstwoord waarna het buffet werd geopend.

Onze zanger die werkelijke van alle markten thuis was zorgde voor een ontspannen sfeer. Het hoogtepunt van de avond kwam op het einde toen ook Cees Treffers de microfoon ter hand nam en zijn ongekende zangtalenten ten gehore bracht. Kortom ook deze keer was het weer een echte feestavond

Wilt u er volgend jaar ook bij zijn geef u dan snel op bij één van de bestuursleden!!

 

Groeten

Piet den Ouden

 

 

 

 

Terug