Vrijdagavond 7 november was de jaarlijkse feestavond van de Club van 50 van GDC. De leden van de club, ook wel bekend als de vrienden van GDC, betalen jaarlijks een contributie van € 50 en krijgen daar een feestavond voor en met overige geld wordt GDC ondersteund bij projecten of initiatieven. Zoals de naam al zegt de leden zijn allemaal mensen waar GDC een aparte plaats heeft in hun hart.

De club heeft inmiddels 86 leden en is nog steeds groeiende!! Het zou dus heel  mooi zijn als we op de volgende feestavond, in 2015, zouden kunnen vertellen dat we de 100 leden zijn gepasseerd zijn.

Komend jaar ondersteund de club van 50 financieel de bouw van de terras overkapping van GDC. Een mooi project wat het zeker waard is om te ondersteunen. Kortom voldoende redenen om lid te worden.

Dan de feestavond van gisteren. Vanaf 20.00uur was de inloop. De muziek klanken kwamen ons al tegemoet welke werden verzorgt door Jeffrey Boer en Robert Blom. Uiteraard was de catering goed verzorgt en werd ons direct een kopje koffie of drankje aangeboden met een lekker stukje appeltaart of soesje.  Lekker bijpraten met die en gene is natuurlijk een belangrijk deel van de avond maar zo rond 21.00uur, we zijn dan inmiddels met een 35 – 40 personen aanwezig, trapt Cees Treffers de avond af met een woord van welkom en de aankondiging van de Ton prater die de avond komt opluisteren.

De beste man verteld ons, met allerlei prachtige anekdotes, zijn ervaringen van een Tour etappe. Het ia altijd indrukwekkend  met welke woord spelingen deze mensen hun publiek vermaken. Want wat dacht u van de 2 japanners in de tour “Moto 1” en “Moto 2” en de winnaar de chinees “DO Ping” en zo werden zin en onzin aan elkaar gepraat.

De inwendige mens wordt natuurlijk verder ook niet vergeten en één van de andere hoogtepunten op deze avond is het buffet wat is klaar gemaakt door Arie Brienen en Wim Treffers en wat de aanwezigen zich goed laten smaken.

Gaandeweg de avond gaat het dan echt los en wordt er gezongen, en gedanst!!,  dat het lieve lust is was  en verandert Eethen in een soort Volendam aan de Bergsche Maas of een uitzending van Yes you can dance. Echt ongekende zang/danstalenten die de club kent kwamen boven drijven.  Zo passeren er zangduetten van Trudy Bouman en Cees Treffers en Cees Treffers en Robert Blom en Robert Blom en Christiaan Zonneveld. Kortom het wordt een geweldige avond die ver na twaalven wordt afgesloten.

Wilt u ook een zo’n avond meemaken sluit u dan snel aan bij deze fantastische club waarmee u ook GDC ondersteund.

Zoals gezegd u bent al lid voor € 50 per jaar en u kunt opgeven bij één van de bestuursleden als Henk Rochat, Cees Treffers, Wim van de Vendel.

De foto’s die u aantreft zijn gemaakt door HRR

IMG_3358 [1024x768] IMG_3359 [1024x768] IMG_3361 [1024x768]

Terug