Als GDC zijnde zijn we trots op de vele vrijwilligers!! Om iedere zaterdag te kunnen voetballen, zijn dagelijks vele vrijwilligers bezig met onze vereniging.

Om deze vrijwiligers te bedanken, wordt ieder jaar een vrijwilligersavond georganiseerd. De sponsorcommissie organiseert ieder jaar een sponsormiddag en de Vrienden van GDC hebben ook jaarlijks een feestavond.

Dit jaar willen we het een keer anders doen, zoals de meeste al gezien hebben het Save the date bericht: een feestavond op vrijdagavond 22 maart vanaf 19.30 uur in de kantine. Deze avond is exclusief voor vrijwilligers, sponsoren en Vrienden van GDC.

De sponsoren en Vrienden van GDC hebben een uitnodiging gehad op de mail waar zij zich kunnen aanmelden. De vrijwilligers kunnen zich aanmelden door op deze link te klikken.

Dus ben je trainer, coach, leider, vlagger, scheidsrechter, verzorger, barpersoneel, onderdeel van de terreinploeg, onderdeel van het bestuur, onderdeel van de ledenadministratie, onderdeel van de TC of zorg je voor de bestuurderskamer diensten, de schoonmaak van de kantine, kleedkamers etc. of doe je ander vrijwilligerswerk binnen onze prachtige vereniging?

Meld je dan nu aan!

Terug