Tijdens de nieuwjaarsreceptie afgelopen zaterdag hebben veel GDC-ers elkaar voor zover ze elkaar nog niet gezien hadden dit jaar alle goeds voor 2014 gewenst.

1 1a

Op de receptie zaterdagmiddag is de veiling afgerond die ten bate van de Activoband en GDC was opgezet. Via de website van GDC was het mogelijk te bieden op de items die de met name selectiespelers aangeboden hadden, denk aan boodschappendiensten, glazenwassen, koken, etc. Zie http://www.vvgdc.nl/veiling/

Er werd de afgelopen weken al druk geboden digitaal. Zaterdagmiddag sloot de digitale veiling en op de nieuwjaarsreceptie werd verder geboden. De veiling heeft in totaal 5.000 euro opgeleverd waarvan een deel GDC gebruikt voor het aanschaffen van instrumenten voor de Activoband.

2 2a 34 4a

Ook zijn op de nieuwjaarsreceptie de jubilarissen gehuldigd. Voorzitter Henk van der Stelt haalde de langdurige leden 1 voor 1 naar voren:

Arno Bouman (25 jaar lid):

5 Arno 5a opspelden Arno

Henri van Hemert (25 jaar lid):

6 Henri 6a opspelden Henri

Wim van de Vendel (25 jaar):

7 Wim 7a felicitatie Wim

Erik van Hensbergen (25 jaar lid):

8 Erik 8a felicitatie Erik

Martijn Vos (25 jaar lid):

9 Martijn 9a opspelden Martijn

Andy Rochat (40 jaar lid):

10 Andy 10a felicitatie Andy 10a opspelden Andy

Wim Schreuders (40 jaar lid):

11 Wim S 11a felictatie Wim S

En daarna was Henk zelf aan de beurt. Collega-bestuurslid Wim Treffers deed het woord maar werd gesteund door een oudere dame om Henk te feliciteren met zijn 40-jarig lidmaatschap van zijn cluppie GDC:

12 Henk 12 vervanger Wim

12 Henk met omaatje 12 kus omaatje

En tenslotte werd er nog aandacht gevraagd voor een niet-officieel jubileum, maar zeker de aandacht waard: erelid Van Geenen mocht een cadeautje in ontvangst nemen vanwege zijn 65-jarig lidmaatschap!

13 aankondiging 65 13a felicitaties 13b felicitaties 13c fles 13c huldiging

 

 

Terug