De afgelopen seizoenen timmert GDC goed aan de weg met het damesvoetbal en op dit moment heeft de club ruim 70 actieve dames en meiden voetballen.

Voor het komend seizoen zijn er dan ook liefst 4 elftallen ingeschreven te weten MO11, MO15, MO19 en VR1. Het zijn stuk voor stuk enthousiaste dames en meiden die iedere week uitkijken naar hun wedstrijden en ook fanatiek trainen. En op zijn tijd is er ook ruimte voor een ontspannen moment en een dolletje.

De MO19 is als team al lang bij elkaar en ook de prestaties zijn al jaren goed. Onder leiding van trainer/coach Hanko Rosenbrand kijken ook deze meiden weer uit naar het nieuwe seizoen.

Ons vlaggeschip VR1 is een team wat uit een enthousiaste vrouwen bestaat en waarvan we ook mogen stellen dat het wat betreft samenstelling een regionaal karakter heeft. Dames uit veel omliggende dorpen van Eethen maken deel uit van het team. Deze mix geeft een leuke extra dimensie aan de ploeg. Voor het komend seizoen heeft GDC met Marvin van Mersbergen en Thilo Gielis, een 2-tal jonge trainer/coaches, aangesteld die de trainingen en coaching voor hun rekening geen nemen. Hiermee zijn we ervan overtuigt dat we volgende stap kunnen maken in de ontwikkeling van het dames voetbal. Door werkzaamheden kunnen niet alle dames op zaterdag aanwezig zijn. Vandaar ook een oproep aan geïnteresseerde dames die willen (gaan) voetballen. Kom naar GDC en versterk ons dames team. Iedereen is hierbij welkom en vraag je jezelf af is het iets voor kom neem dan contact op met Ron Leijser de technisch coördinator van de dames en het meidenvoetbal (06 – 12 33 94 41). Hij vertelt je graag meer over voetballen bij GDC. Een keer sfeer komen proeven op een training kan natuurlijk ook. Graag zien we jullie bij GDC!

Tot sluiten we ook nog af met een oproep aan meiden tussen 12 en 15 jaar. Denk je al langer na of het iets voor jou is of heb je zin om te komen voetballen met leuke meiden neem dan ook contact op met Ron. Ook zij kijken uit naar wat nieuwe teamgenoten.

Met elkaar, en jou, kijken we uit naar een nieuw, mooi en sportief seizoen.

Technische commissie GDC

Terug