Nav vergadering 28-08-2023


Vacatures:

Teammanager GDC 2
Wij zijn voor komend seizoen (2023-2024) op zoek naar een enthousiast persoon (m/v) die de functie van teammanager van GDC 2 wil gaan vervullen. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die bereid is om deze functie voor de komende jaren te gaan vervullen.

De teammanager is iemand met een voetbalachtergrond, die fungeert als de spin in het web bij alle activiteiten rondom het tweede elftal. Hij//zij zorgt ervoor dat de trainer en spelers zich volledig op het voetballen kunnen richten en dat alle bijkomende zaken erom heen optimaal geregeld zijn.

De teammanager verricht o.a. de volgende werkzaamheden:
Organiseert de randzaken rond de wedstrijden, zoals:
– invullen digitale wedstrijdformulier;
– het faciliteren van de voorbereiding;
– aanspreekpunt voor de tegenstander en officials;
– verzorgen van de wedstrijdkleding tijdens wedstrijden.
Fungeert als aanspreekpunt m.b.t. algemene zaken rond wedstrijden voor wedstrijdsecretaris en andere betrokkenen binnen de vereniging;
Draagt bij aan het organiseren van activiteiten naast trainingen en wedstrijden;
Begeleidt, via de juiste kanalen, de wensen en vragen vanuit de staf en spelers;
Ondersteunt de trainer en spelers bij voorkomende praktische zaken;
Is actief aanwezig tijdens selectieverplichtingen zoals wedstrijden en activiteiten.

Kortom, je moet iemand zijn die organiseren, regelen en coördineren leuk vindt, die graag met mensen werkt en die wil meehelpen en meedenken met de staf en spelers van GDC 2.

Belasting 5h op wedstrijddagen, 1-2h doordeweeks.

Als je interesse hebt of graag een nadere toelichting wilt, kan je contact opnemen met Kick Schouten 06-23945803.

TC coördinator lagere elftallen
Wij zijn voor komend seizoen (2023-2024) op zoek naar een enthousiast persoon (m/v) die de functie van coördinator lagere elftallen binnen de Technische Commissie Senioren wil gaan vervullen. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die bereid is om deze functie voor de komende jaren te gaan vervullen.

De coördinator lagere elftallen is iemand met een voetbalachtergrond, die fungeert als de spin in het web bij alle activiteiten rondom de lagere elftallen.

De coördinator lagere elftallen verricht o.a. de volgende werkzaamheden :
– Stelt indelingen teams vast, na overleg met elftalbegeleiding.
– Eerste aanspreekpunt voor trainers, begeleiding en spelers.
– Periodiek overleg met trainers en begeleiding.
– Toezien op de omgangsvormen binnen de vereniging.
– Fungeert als aanspreekpunt m.b.t. algemene zaken rond wedstrijden voor wedstrijdsecretaris en andere betrokkenen binnen de vereniging.
– Draagt bij aan het organiseren van activiteiten naast trainingen en wedstrijden.
– Begeleidt, via de juiste kanalen, de wensen en vragen vanuit de trainers, begeleiding en spelers.
– Ondersteunt de trainers, begeleiding en spelers bij voorkomende praktische zaken.

Kortom, je moet iemand zijn die organiseren, regelen en coördineren leuk vindt, die graag met mensen werkt en die wil meehelpen en meedenken met de technische commissie van GDC.

Belasting 1-2h per week.

Als je interesse hebt of graag een nadere toelichting wilt, kan je contact opnemen met Marcel Bouman 06-31303534.


Altena Cup

Na 2 wedstrijden op dinsdag heeft GDC 1 zich ivm blessures en vakanties afgemeld voor deelname op zaterdag. Dit zou nadelig kunnen uitvallen voor eventuele organisatie van finale dag bij GDC volgend seizoen.


Seizoen 2023-2024 (teamindeling, trainers/leiders, vacatures en materialen)

GDC 1 Indeling 3e klasse bekend (Dongen, Altena, Sparta’30, Heukelum, SCO, DESK, Zwaluwe, GVV’63, OSS 1920, BLC, Woudrichem, ONI), dit seizoen nogmaals versterkte degradatie (2 rechtstreeks, 3 nacompetitie). Selectie 1+2 bestaat uit 34 spelers.

GDC 2 Indeling 2e klasse bekend (Wilhelmina’26 2, Kozakken Boys 2, Vlijmense Boys 2, Haarsteeg 2, OJC Rosmalen 2, DESK 3, Altena 2, Sparta’30 2, BLC 2, NOAD’32 2, GVV’63 2). Selectie 1+2 bestaat uit 34 spelers.

GDC 3 Indeling 4e klasse bekend (SVS’65 2, GVV’63 3, Kozakken Boys 4, Nivo Sparta 6, DBN’22 2, Kerkwijk 2, Almkerk 4, BLC 3, GJS 5, Well 2, GDC 3, Jan van Arckel 4). Team bestaat uit 18 spelers 14 vast, 4 onzeker door studie, blessures & verbouwing. Ondersteuning van GDC 4 & GDC 5 noodzakelijk!

GDC 4 Indeling 5e klasse bekend (NOAD’32 3, Wilhelmina’26 3, RWB 4, Drunen 2, Well 4, Capelle 4, WSC 6, Altena 5, Achilles Veen 3, DESK 6, Almkerk 6) Team bestaat uit 20 spelers.

GDC 5 Indeling Veteranen (35+) competitie de Langstraat (SSC’55, NEO’25, Dongen, Molenschot, Olympia’60, DVVC, RFC). Team bestaat uit 22 spelers.

Teamindeling en begeleiding staat op: https://www.vvgdc.nl/teamindelingen-selectie-lagere-elftallen-2023-2024/


Spelers van buitenaf

Doelstellingen zoals reeds eerder geformuleerd op het Technisch beleidsplan v.v. G.D.C.:

– Indeling van spelers in een eerste of tweede elftal, gebeurt op basis van prestatie en argumenten. Het sportieve belang van het eerste elftal gaat boven individuele belangen en ook boven het sportieve belang van het tweede elftal. Bij voorkeur met eigen (jeugd)spelers, spelers van buitenaf zijn welkom mits dit de doorstroming van eigen spelers niet benadeeld en na beoordeling van TC.

– De doelstelling voor het 1e elftal is om het seizoen 2023-2024 zich te handhaven in de 3e klasse op basis van herkenbaar voetbal met aanvallende intenties die zoveel mogelijk aansluiten binnen het totale technische beleid.

– De doelstelling voor het 2e elftal is om vooral spelers te laten doorgroeien richting het niveau van het 1e elftal en op basis van herkenbaar voetbal met aanvallende intenties die zoveel mogelijk aansluiten binnen het totale technische beleid. Het resultaat bij het 2e elftal is niet leidend maar, minimaal een vaste waarde in de reserve 2e klasse is belangrijk zodat het 2e elftal een springplank kan zijn naar het 1e elftal.


Terug