Vanaf maandag 13 januari 2014 13:00 uur kunnen jongens en meisjes, leden en niet-leden geboren van 1 januari 2000 tot en met 31 december 2005 zich weer voor de KNVB Voetbaldagen inschrijven!

Klik hier voor een overzicht van de locaties en data. Hier kan men ook een locatie aanklikken om direct naar de inschrijfpagina van deze locatie te gaan. Of ga naar inschrijven.knvb.nl . Kies vervolgens voor District Zuid I – Evenementen – Jeugd – KNVB Voetbaldagen. Op de kaart verschijnen dan de verschillende locatie, kies dan voor de locatie waar je deel wilt nemen.

Ervaring van voorgaande jaren leert ons dat de website overbelast kan raken op het moment dat de inschrijving start. Wij vragen hier ieders begrip en geduld voor en dat men het blijft proberen totdat de inschrijving daadwerkelijk gelukt is. Een inschrijving is pas gelukt als men een bedankpagina krijgt en een bevestiging op het opgegeven e-mailadres ontvangen heeft. Aanmeldingen via telefoon of per e-mail worden niet verwerkt!

Het deelnamebedrag voor de KNVB Voetbaldagen 2014 bedraagt € 92,50. Bij de inschrijving zal om het IBAN rekeningnummer gevraagd worden, zorg er dus voor dat je deze bij de hand hebt. Relatiecode is verplicht

Om in te kunnen schrijven is het hebben van een relatiecode (=KNVB lidnummer) verplicht. Zorg dus dat deze voor maandag 13 januari 2014 bekend is. Jongens en meisjes, die lid zijn van een voetbalvereniging kunnen deze code op hun spelerspas vinden. Degenen die (nog) geen spelerspas hebben, moeten hun relatiecode bij de ledenadministratie van hun vereniging opvragen. Jongens en meisjes die geen lid zijn van een voetbalvereniging, wordt verzocht voorafgaand aan de inschrijving contact op te nemen met Charlotte Trappel. Door het opgeven van persoonlijke gegevens kunnen zij dan een relatiecode ontvangen.

Tijdens de KNVB Voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevarieerd programma (3 dagen) aangeboden, dat onder leiding staat van gediplomeerde trainers. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 09.00 en 16.00 uur en is zonder overnachting. Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen, vaardigheids- en circuitvormen en de penaltybokaal. Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een promotiepakket met daarin onder meer een uniek KNVB Nike-tenue, een Nike bal en een certificaat met de groepsfoto. Daar kun je nog eens mee thuiskomen!

Meer informatie is te verkrijgen bij Charlotte Trappel via charlotte.trappel@knvb.nl of 076-5728339.

 

Terug