De afgelopen jaren is er al veel gebeurd op en rond ons complex. Dit heeft de nodige tijd en inspanning gekost van diverse vrijwilligers, maar het resultaat mag er zijn. We hebben al een complex om trots op te zijn.

Er zijn echter nog een drietal zaken die het bestuur van onze vereniging graag in 2014 zou willen uitvoeren om het plaatje compleet te maken. Deze drie zaken betreffen een uitbreiding van de bestuurskamer, het maken van een veranda voor de kantine en een verbouwing van het damestoilet.

De werkzaamheden hiervoor zullen hoofdzakelijk door vrijwilligers worden uitgevoerd. We schatten in maximaal € 25.000,-  aan materiaalkosten kwijt te zullen zijn. De Vrienden van GDC hebben aangegeven € 15.000,- hiervan voor hun rekening te willen nemen. Dit betekent dat we nog € 10.000,- nodig hebben om onze plannen uit te kunnen voeren. Alleen hebben we dit geld niet. Natuurlijk is er een reserve, maar deze is voor onverwacht grote uitgaven zoals bijvoorbeeld de grote grasmaaier plotseling vervangen zou moeten worden.

Graag zouden we daarom, zoals besproken op de jaarvergadering afgelopen november, door middel van het uitgeven van obligaties van € 50,- aan het benodigde geld willen komen. Een obligatie is in dit geval niets anders dan een renteloze lening aan vv GDC ter waarde van € 50,-.

Je kunt inschrijven voor net zoveel obligaties als je wilt. Of je inschrijft voor 1 of 20 obligaties, met elke inschrijving is vv GDC blij, want elke obligatie brengt ons dichter bij ons doel.

Elk jaar worden, ter waarde van 20% van de totale obligatielening, obligaties uitgeloot op de jaarvergadering. Dit betekent dat de totale obligatielening in 5 jaar wordt terugbetaald.

Vanaf 2015 wordt er gestart met het terugbetalen van deze obligaties. De penningmeester zal binnen twee weken na de jaarvergadering contact opnemen met de houders van de uitgelote obligaties over het inleveren van de uitgelote obligaties en het terug ontvangen van hun gelden.

De obligaties zijn bestemd voor iedereen die vv GDC een warm hart toedraagt en tijdelijk wat geld kan missen: spelende leden, niet-spelende leden, vrijwilligers, donateurs, supporters, sponsoren, vrienden en vriendinnen van vv GDC, etc.

Van zaterdag 4 januari tot en met vrijdag 28 februari kun je inschrijven. Voor het aanvragen van obligaties kun je het aanvraagformulier hier Inschrijfformulier obligaties vv GDC.

Uiteraard zijn de aanvraagformulieren ook in de kantine aanwezig. Het reglement uitgifte obligaties van vv GDC kun je hier bekijken:  Reglement uitgifte obligaties vv GDC

Het reglement hangt ook op het prikbord in de kantine. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met onze penningmeester Wim Schreuders via penningmeester@vvgdc.nl of via 06 – 42 37 94 52.

Terug