Na een periode dat we bijna niet konden spelen, eindelijk weer een wedstrijd voor de competitie.
Ook Tim is na ongeveer 6 weken weer van de partij. Tim had een gekneusde enkel.
We begonnen de wedstrijd een beetje afwachtend, want we hadden nog (niet) nauwelijks tegen Haaften gevoetbald. De spits moesten we al gelijk goed in de gaten houden want we zagen in de eerste minuten dat dit een goede voetballer was.
Het spel ging goed op en neer met mooie aanvallen van beide kanten. Met goed keepers werk van alle twee de keepers blijft het na een kwartier voetballen toch 0-0.
Iets wat Opa 1 moet missen omdat deze eerst wat zaakjes moest afhandelen!!!!!
Opa twee was inmiddels ook gearriveerd. Na een corner van Haaften hadden wij een snelle aanval en met een mooie actie van Bruce werd het 1-0.
Echter lang konden wij hier niet van genieten. Een doorbraak van de gevaarlijke spits bracht de stand al gauw op 1-1. Weer een mooie aanval van GDC maar nu weet Bruce met rechts het doel niet te vinden. De dikke oei`s schallenden door de lucht, geroepen door de fanatieke aanhang, want die zagen de bal al in het doel verdwijnen.
Ook na diverse acties en afstand schoten blijven we hangen op de 1-1. Maar het is de teruggekeerde Tim die wel weet te scoren 2-1. Na de aftrap gingen we gelijk weer in de aanval, Bruce ging alleen door op de keeper maar de keeper weet de bal te keren maar de alerte Luca schiet de bal toch in het doel 3-1.
Rust.
Na het beginsignaal van de tweede helft weer een aanvallend GDC. Maar ook de tegenstander komt weer beter in de wedstrijd n ziet een paar mooie aanvallen geblokt worden door de verdediging. Maar Jonathan heeft af en toe wel een overtreding nodig om de aanval te kunnen stoppen. Dit leverde toch een paar gevaarlijke momenten voor ons op.
Haaften krijgt weer een corner die snel genomen werd, en omdat we niet stonden op te letten werd het 3-2. De tegenstander zag wel in dat hier wel iets te halen viel en ging wat feller voetballen wat nog een paar mooie aanvallen liet zien. Waaronder nog een bal op de lat, na een nuttige overtreding van Kasper volgens zijn vader. Ook de supporters van Haaften zagen dit en riepen tegen de scheidsrechter dat het klokje tijdens de blessure behandelingen stil gezet moest worden.
In de laatste minuut krijgen wij nog een corner waaruit Jetze de 4-2 maakt, een beloning voor zijn harde werk voor het team. Ik kan alleen zeggen jongens ga zo door!!! Probeer nog wat meer te scoren zodat de spanning onder de supporters niet zo lang hoeft te duren.
Na het douchen kon de familie Rochat nog niet naar huis. Na een conflict tussen sleutels en de moeder van Kasper had het huis dit keer gewonnen. Maar waar zouden we zijn zonder de brandweer!! Voor verdere details van dit voorval kunt u contact opnemen met deze familie. Jongens bedankt!!!!