Om 9:15 start de wedstrijd en SSC uit Sprang-Capelle gaat meteen in de aanval. Het spel bij GDC ging slordig. We bleven niet goed centraal en kregen al snel een doelpunt tegen 0-1. Dit doelpunt tegen schudde ons wakker, dus snel in de aanval! Veerle gaf een voorzet voor Eline die de bal schoot, recht op de keeper en helaas geen doelpunt! Toen een snelle tegenaanval van SSC. Maar de bal werd afgeremd door Irene en Mirte pakte de bal. Vervolgens schoot Mirte de bal naar Janique, maar de tegenstander schakelde snel in en wist de bal te veroveren en veranderde het in een aanval van SSC. Gelukkig werd er mis geschoten. Mirte die een aantal ballen heel goed heeft gestopt, schoot de bal weer uit naar Janique en die schoot de bal weer naar Inge. Ook die bal werd afgepakt, maar kwam niet bij het doel.

Eline kwam in het veld en pikte de bal op, met een actie schoot ze de tegenpartij voorbij en wist te scoren met een doelpunt in de hoek 1-1. De tegenstanders wisten snel weer terug te komen, maar Janne-Lynn en Veerle wisten de bal een paar keer goed af te pakken. Inge heeft een paar mooie acties laten zien, zowel in de verdediging als de aanval. Na nog wat acties van de tegenpartij, floot de scheidsrechter af en het was rust.

In de 2e helft ging het beter maar SSC is en blijft een goede tegenstander. Als Juule de bal heeft en de tegenstander deze probeert af te pakken, valt de tegenstander en neemt in haar val nog een teamgenoot mee. Juule schakelt zo 2 tegenstanders uit en schiet de bal naar Eline die weer weet te scoren, deze keer met een panna! Kyra werkt hard, maar het lukt net niet om te scoren en ze wordt zelfs een keer gelanceerd over het veld door de tegenstander. Dana valt goed mee aan en ook Irene is de tegenstander vaak te slim af. De keeper van SSC is goed, maar uiteindelijk lukt het Eline om nog een keer te scoren en mogen we moe maar voldaan met een 3-1 overwinning de penalty’s gaan nemen. Het was een spannende wedstrijd!