Toen de eerste helft begon, waren we meteen actief. We hadden al een paar pogingen gedaan, toen Juule scoorde en het 1-0 werd. Na een paar minuten scoorde Mirte 2-0 en kwam Eline meespelen.De tegenstander kwam vlakbij onze goal en iedere spelen was op onze helft. Omdat we de bal afgepakt hadden kon Eline zonder gestoord te wordnen naar voren rennen en scoorde ze 3-0.De tweede helft begonnen we weer goed met een mooie actie van Gwen, helaas geen doelpunt. Ook Eline probeerde het nog een keer, maar de keeper hield de bal. Toen scoorde Imke en het stond 4-0.  Een paar minuten later scoorde Eline weer met een mooi lobje en  toen werd het 5-0. Het werd al snel 6-0 door een actie van Britt Heeskens, die helemaal vrij kwam voor het doel en het goed afmaakte. Gwen gaf een fantastische voorzet waardoor de wedstrijd werd geëindigd door een doelpunt van Britt Heeskens en we wonnen met 7-0!