Vanmorgen zijn wij nog half in de mist aan de wedstrijd begonnen. In een van de eerste minuten wordt er gescoord door de tegenstandsters, waardoor het 0-1 stond voor Wieldrecht.  Al gouw daarna komt de eerste kans voor onze meiden  als eerst door Esmee gevolgd door een tweede kans van Kyra, daarna een derde kans voor Sam en jammer genoeg gaat de bal er net overheen. Na een wissel komt Eline in het veld en zij maakt al gouw het gelijkmakende doelpunt, waardoor het 1-1 stond. Na een mooie assist van Meghan maakt ook Kyra nog een doelpunt in de eerste helft, waardoor ze 2-1 voor komen te staan. Na een verfrissende rust weer net in het veld aangekomen zet Eline de stand op 3-1 voor GDC, kort daarna maakt Eline er 4-1 van. Ook Janniqe maakt nog een doelpunt, waardoor het uiteindelijk 5-1 wordt voor GDC en de meiden hun frietje echt wel verdient hebben vandaag!

Geschreven door Helene van Mersbergen (moeder van Esmee)