Zaterdag  17 september. Vandaag namen we het op tegen Haarsteeg. Eline wist al snel uit te breken en ging recht op het doel af. Onderweg kwam ze tegenstanders tegen die uit wist te schakelen, helaas het schot op het doel ging naast. Amber wist als eerste de bal in het doel te schieten waarmee de stand op 1-0 kwam. En na een heel mooie overspeelbal van Inge naar Eline, kwam de stand op      2-0.  Imke, Nikita, Britt G., Juule en Irene, Dana en Angenita zorgden ervoor dat er een ijzersterk middenveld en verdediging stond. Mede daardoor zag Amber haar kans weer waar , op naar het doel. Ze worstelde met de keeper om de bal, uiteindelijk rolde de bal toch het doel in ! 3-0

Maar, de tegenstander vocht dapper terug. Mirte (keeper) komt iets te ver het doel uit, gelukkig was daar Britt H. die de bal uit het doel wist te houden.

Met een saldo van 3-0 gaan we de rust in.

De tweede helft. Angenita neemt een corner, deze eindigt in een achterbal. JanneLynn behoedt ons tijdig voor een 3-1 stand. Angenita mag de bal ingooien en Inge weet de bal te bemachtigen en in het doel te schieten waarmee de stand 4-0 wordt. Amber krijgt er geen genoeg van en maakt er nog een, stand 5-0. Ondanks de grote inspanningen van Dana weet de tegenstander toch door te breken, Mirte maakt geen schijn van kans en de bal wordt ons doel ingeschoten. 5-1. Gelukkig is daar Gwen die er nog eentje bij weet te maken en de stand naar 6-1 brengt. Haarsteeg waagt het er nog een keertje op maar schiet over het doel heen. Dit brengt de eindstand naar 6-1, een mooie overwinning voor onze meiden !

Terug