De meiden van GDC startten vol zelfvertrouwen met de wedstrijd.
De tegenpartij moest starten zonder hun vaste keeper die enige tijd later aanwezig was. Al snel waren de meiden flink in de aanval. Na 5 minuten gaf Kyra de bal mooi voor en lukte het Joy net niet om de bal in het doel te krijgen.
In de 7e minuut was de eerste goal een feit, een mooie treffer van Kyra. Al snel daarna volgde in de 9e minuut de 0-2, een aanval van Eline die ze zelf mooi afmaakte. Nog geen minuut later scoorde ook zij de 0-3.
De tegenstander begint een beetje te balen van de tegenslag en probeert er nog doorheen te komen, maar geen aanval resulteert in een doelpunt door goede redding van keeper Veerle.
In de 15e minuut heeft Sam een schot op doel, welke net miste. Daar wist Janique in een tweede poging te scoren waardoor het 0-4 staat.
Meghan heeft een mooie bal aan Sam gegeven, die een mooie pass geeft richting Kyra. Zij maakt het mooi af en zorgt voor de 0-5! Net voor rust scoort Eline de 0-6.RustNa de rust lijken de meiden van Oranje Wit weer wat feller in hun aanval. Echter een goal maken lijkt er niet in te zitten voor de tegenstander. Meghan doet in de 27e minuut een poging, maar miste net. In de 31e miniut een aanval met schot van Eline, welke ook net niet in een doelpunt resulteert. GDC blijft in de aanval in de 33e min met een voorzet van Sam en doelschot van Meghan, maar het lukt net niet. De tegenstander blijft proberen, maar komen niet gemakkelijk langs Femke en Dana die goed verdedigen. Dan scoren ze toch in de 35e min 1-6 waarop niet veel later de 2-6 volgt.
Maar in de 42e min komt GDC weer met een mooie aanval van Eline die de bal passt naar Joy en zij scoort de 7e goal voor GDC! Uiteindelijk maakt
Eline het af in de 45e min met 2-8.