Verzorging A- en B-selectie
Verzorger Erick in `t Veld en Marleen van Kapel nemen de verzorging op zich. Doordeweeks zal de verzorging op dinsdag- en donderdagavond in handen zijn van Erick en op de zaterdagmiddag van Marleen.

De overige leden kunnen na overleg met Erick ook op donderdag en soms ook op dinsdagavond terecht. Contact leggen met één van de verzorgers kan alleen per mail naar verzorging@vvgdc.nl. In je mail kun je aangeven wat er aan hand is (graag zo uitgebreid mogelijk) en eventuele vragen en/of opmerkingen kwijt. Aan de hand van je mail wordt bepaald wat het logische traject voor je is om zo optimaal mogelijk om te gaan met je blessure en zal er een passend advies gegeven worden. Vervolgens wordt bepaald of je behandeld kunt worden of wordt doorverwezen.

Twijfel je of jij of je kind te maken heeft met een ernstige blessure of vertrouw je bepaalde klachten niet dan wordt geadviseerd direct contact op te nemen met je huisarts of de huisartsenpost.

Massageruimte en koelmaterialen
Het is verboden om zonder toestemming in de massageruimte te komen of op eigen initiatief materialen te pakken of gebruiken. In de vriezer in de keuken liggen bevroren plastic bekers met ijs die je kunt gebruiken wanneer je wilt koelen. Het is niet toegestaan  om de icepacks zonder toestemming van Erick of Marleen te gebruiken.

Mailadres: verzorging@vvgdc.nl

 

Terug