Volgende week is het zover. VOETBALKAMP 2014. Vanaf maandag 14 Juli t/m vrijdag 18 Juli zullen er op het voetbalveld weer verschillende aktiviteiten zijn voor onze pupillen.

Op maandag en dinsdag zullen onze F-pupillen het spits afbijten. En van woensdagmiddag t/m vrijdag worden de E- en D pupillen verwacht.

Heb je deze week niks te doen kom gerust een kijkje nemen hoe onze jeugd bezig gehouden zal worden met verschillende (voetbal)spellen. Natuurlijk zal er ook overnacht worden op het kamp wat voor vele kinderen weer een belevenis zal worden.

Dit jaar is het voetbalkamp mede mogelijk gemaakt door de opbrengst van de verkoop van tweedehands voetbalschoenen, scheenbeschermers, sokken. Hiervoor willen wij alle kopers en verkopers bedanken. Het was uiteindelijk een mooi bedrag zodat we voor het voetbalkamp iets extra’s kunnen doen. Wil je weten wat? Kom dan gerust langs. Overigens zal de schoenenverkoop ook het komend seizoen weer gehouden worden. Heb je nog oude voetbalschoenen scheenbeschermers enz. die nog in een goede staat zijn lever deze dan in op een van de verkoopavonden. De eerste zal waarschijnlijk half augustus zijn als de eerste trainingen weer beginnen.

Tot volgende week!

Terug