Naar aanleiding van een verzoek van spelers van GDC 4 van het afgelopen seizoen heeft GDC besloten om weer een 5e elftal in te schrijven voor de competitie 2015-2016. Met name om alle voetballiefhebbers zo veel mogelijk te kunnen laten spelen. Er is geïnventariseerd en 28 spelers hebben aangegeven iedere zaterdag te willen voetballen. Helaas bleek het niet mogelijk hier 2 teams van 14 spelers van te maken. In overleg is besloten de teams als volgt in te delen:
GDC 4
Martin Arendse
Roderick Bax
Carlo Boer
Jeffrey Boers
Gerben van Geenen
Thilo Gillis
Ralph van Horssen
Arjon Kommers
Toine van der Mooren
Danny van der Mooren
Antoine Schilders
Johan van der Stelt
Marco van der Stelt
Maurin van der Stelt
Maarten Uithoven
Tobias Vos
Richard Zwart
GDC 5
Dennis van As
Jan Bouman
Rick van Cappellen
Pieter van Dueren-den Hollander
Huib van Hemert
Peter de Jong
Antoine de Ruiter
Jeroen van der Stelt
Maarten Timmer
Gert Vlastuin
Willem Wagenvoort
Reservelijst
William Versteeg
Yuri Ran
Robin Vos (tot oktober)
Chris Visser (tot oktober)
Victor van der Stelt (in noodgevallen)
In de praktijk zal het er op neer komen dat er iedere week 3 spelers van GDC 4 worden aangewezen om met het 5e mee te doen zodat er 2 teams met 14 spelers op pad kunnen. Afmelden voor de eerstvolgende zaterdag dient te gebeuren uiterlijk de maandag ervoor. De leiding bij GDC 4 zal in handen zijn van Victor en Maurin van der Stelt. Wij zoeken nog iemand voor de coordinatie van het 5e eltal. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij René Splinters (06-10583655).
Het moge duidelijk zijn dat als alle spelers zo veel mogelijk willen voetballen iedereen hier volledig achter zal moeten staan.
Mochten er vragen zijn dan kan men zich melden bij René, Victor en Maurin.
Terug