In de berichten hieronder staan de (voorlopige) indelingen van de senioren voor het nieuwe seizoen. De selectie bestaat uit 29 spelers, het 3e heeft 18 spelers, het 4e 14 en het 5e voorlopig 13.

Over het geheel genomen is het duidelijk dat het een lastige zaak wordt om met deze 5 elftallen de competitie af te werken. Daarvoor is de medewerking van alle actieve leden nodig. Ben je actief lid  en niet ingedeeld of wil je actief lid worden neem dan contact met de TC (06-10583655 of tc@vvgdc.nl).

Zo veel mogelijk aanwezig zijn en vroegtijdig afmelden is een noodzaak. Spelers zullen niet altijd bij hun ‘eigen’ team kunnen spelen maar ook andere teams moeten helpen om zodoende alle teams te kunnen laten voetballen. De spelers van de reservelijst zullen op een aangewezen zaterdag bij een elftal worden ingedeeld (2 spelers per zaterdag). Je weet dan van tevoren wanneer je moet spelen. Eind augustus zal een lijst hiervoor op de site worden gepubliceerd.

Verder zullen de teams uit de A-categorie (1e, 2e en 3e) met maximaal 14 spelers gaan voetballen. Blijven er spelers over dan verwachten we van deze spelers dat ze beschikbaar zijn voor het 4e of 5e.

Mochten er vragen zijn dan kan men contact opnemen met de begeleiding van de diverse elftallen of met de TC. Ook zoeken we nog een grensrechter voor het 2e elftal. Heb je interesse dan graag ook contact opnemen met de TC.

Terug