De wedstrijd begon om 9.00 uur, toen we bij De Zwaluw VFC-ME1 aankwamen was het koud. Omdat Myrthe deze wedstrijd niet mee kon doen was Dana de keeper, zij heeft dit ook heel goed gedaan! De achterhoede bestond uit Inge en Irene. Het middenveld bestond uit Jannique en Eline. In de spits stonden Veerle en Kyra. De reserve en meervoudig ingezet: Janne-Lynn en Juule.

De eerste winst van de dag was de toss. Na de aftrap hebben we De Zwaluw gelijk onder druk gezet en dat wierp z’n vruchten af want binnen enkele minuten kon Eline al de bal zo binnen tikken. Nadat de Zwaluw wederom de aftrap had genomen hebben we bijna gelijk de bal kunnen terug veroveren en zijn we weer richting het nest van de zwaluw gegaan en kon Kyra de bal in het nest schieten. Met geweldig samenspel weten we de voorsprong uit te bouwen naar een mooie 0-4 ruststand.

Na de rust waren de dames zelf de rust een beetje kwijt, maar na enkelen duidelijke aanwijzingen van Wietse was dit snelle onder controle en konden we weer opgaan  bouwen. Ook in de 2de helft heeft de zwaluw eigenlijk geen kansen gehad dit in tegensteling tot onzen dames zij hebben er nog vier weten te benutten. Een prachtige wel verdiende overwinning door heel mooie samen spel.