Na de bekerkraker van afgelopen woensdag spelen we vandaag de uitwedstrijd tegen BZS. We kwamen laat aan dus we hadden weinig tijd voor de warming up. We begonnen de wedstrijd slap. Na een matig begin gaat een schot van BZS  via de voet van Veerle (keeper) op de paal. Vlak daarna gaat een schot van Eline net naast. 10 minuten voor de rust heeft Veerle nog een mooie redding. Eline heeft een mooie actie maar schiet net over. 0-0 is de rust stand.  In de rust geeft Wietse nog een paar tactische tips.

De tweede helft beginnen we weer slap  maar na 7 minuten dribbelt Eline op de goal af speelt de keeper uit en scoort!!! 0-1. Kort daarna schiet Juule uit een corner de bal hard weg.  Ze schiet zo hard dat de bal zelfs op een ander veld terecht komt. Met een  mooi schot van Inge komen we op 0-2. Inge geeft een mooie steekbal op Eline maar ze schiet helaas net naast. De tegenstander schiet in de slotfase nog op de paal. Maar het blijft gelukkig 0-2.  Aanstaande maandag spelen we de competitie kraker uit tegen Arkel.