Zaterdagmorgen 5 oktober we vertrekken naar Nieuwendijk om daar onze 4e competitiewedstrijd te spelen. Na de warming up worden onze mannen toegesproken en op gepept door de trainers Wietse en Tonnie. Jesse trapt af en de eerste helft is begonnen, GDC begint sterk en speelt goed over na een voorzet van Bruce wordt de eerste doelpoging afgeslagen. Altena komt dan gevaarlijk op onze helft maar er wordt goed verdedigd door GDC. Onze mannen zetten door en na een voorzet van Jetze weet Tim de de score te openen en de 0-1 te scoren. GDC blijft aanvallen en dan gaat de voorzet van Bruce op Jesse maar net naast, kort daarop krijgt GDC een corner die door Jesse wordt genomen en Jetze weet de bal achter de keeper te krijgen van Altena. De volgende inzet is van Jonathan en wordt keurig gestopt door de keeper.

De aanvallen van Altena worden achterin goed uitverdedigd door ondermeer Stefan en Jan. Jetze vind het dan weer eens tijd om te scoren en zet een solo in en laat Luca scoren 0-3 is een feit. Er wordt nauwelijks gespeeld op de helft van GDC en de corner die genomen wordt door Jesse komt in 2de instantie terecht bij Jonathan die uit haalt maar de keeper weet de bal er goed uit te houden. Er volgen nog enkele corners aan de kant van Altena. Jonathan ziet zijn uithaal belanden op de lat. GDC blijft goed combineren de bal komt bij Jesse die hem voorgeeft aan Jetze die de bal weer in de touwen krijgt. Niet veel later volgt de volgende inzet van GDC na een prachtige voorzet komt de bal bij Tim terecht en die zonder nadenken de bal in een keer in de korte hoek trapt en de 0-5 laat noteren. Altena trapt weer af maar verlies weer de bal wat volgt is een inzet van Luca die net naast gaat en de inzet van Bruce wordt gestopt door de keeper. Na wat kleine plaagstootjes van Altena komt Bruce weer aan de bal die na goed doorzetten bij de achterlijn in aanraaking komt met de keeper van Altena en over hem heen valt, keeper raakt geblesseerd en wordt vervangen. Even later volgt er nog een corner die wordt genomen door Bruce, Tim zet in maar keeper voorkomt de treffer. De scheidsrechter fluit af voor de 1e helft. Met 0-5 de rust in kunnen de trainers te vreden zijn.

Na de rust is het Altena die aftrapt en lijken een opleving te hebben ze komen door tot bij het doel van Jurre maar deze weet de inzet van Altena goed te stoppen.

GDC neemt het heft weer in eigen handen en Jetze weet dan onder de keeper door te scoren. Onze jongens blijven ondanks de voorsprong goed door voetballen en Tim weet dan zijn 3e van de dag te scoren. Altena wat iets beter lijkt te voetballen na de rust komen gevaarlijk dicht bij de goal van Jurre maar zien de bal net naast gaan. Doordat Altena iets meer naar voren gaan voetballen is het Casper die tot twee keer toe stevig maar goed uitverdedigt. Als GDC aan de bal is zijn ze ook gelijk gevaarlijk en Tim zet voor op Jesse die uithaalt de keeper weet de bal er nog net over te tikken. De corner wordt genomen door Jetze en Jesse weet alsnog te scoren, de traning op corners begint vruchten af te werpen. Even later verliest Bruce de bal op het middenveld maar weet zich heel goed te herstellen de bal komt uiteindelijk bij Jesse die de bal in het net krijgt en de score verhoogd naar 0-9.

Altena komt met vlagen op onze helft en Casper weet ze weer eens hun pad te blokkeren. Als Jetze dan naar goed combinatiespel zijn 4e weet te scoren en Jesse nog een keer op de keeper schiet is het Jan die achterin goed zijn mannetje staat en uitstekend uit verdedigd. Stefan weet helaas niet te score uit wederom een prachtige voorzet. Het flauwe zonnetje verdwijnt en de mist komt op als daar in eens een counter is van Altena Jurre komt goed uit zijn doel maar weet helaas niet te voorkomen dat Altena scoort de 1-10 is dan een feit. De diversen pogingen van GDC worden dan steeds gestopt door de keeper en verdediging van Altena. Dan is het Altena die een corner mag nemen maar GDC verdedigt goed. Na een uitbraak van Altena komt Jurre wederom goed uit zijn doel en voorkomt nog een tegentreffer ook de corner wordt dan niet benut door Altena en gepakt door Jurre dan is het de scheidsrechter die af fluit en de overwinning is een feit de 3 punten gaan mee naar GDC. Trainers en supporters gaan tevreden naar huis. Het was een mooi potje voetbal jongens ga zo door.